Magazijnmedewerker
Randstad
HOEVELAKEN, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

MAGAZIJNMEDEWERKER I FULLTIME I HOEVELAKEN I COMBINATIEFUNCTIE

Voor een relatie in Hoevelaken zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die een die interesse heeft in een combinatiefunctie.

Het werk bestaat voor de helft uit magazijnwerk. Denk hierbij aan het orders picken, verzendklaar maken van producten en het laden en lossen.

Buiten het magazijnwerk hou je je bezig met het uploaden van software bij bepaalde medische apperatuur. Hiervoor hoef je geen deskundige te zijn met computers, maar enige affiniteit met computers / software zou een pré zijn! Het uploaden van de software is een repeterende klus, maar gecombineerd met het magazijnwerk is het afwisselend!

In deze functie ga je 11,83 per uur verdienen. De werktijden zijn van 08 : 30 - 16 : 30. Per week werk je dus 37,5 uur. Het is werk voor langere tijd.

De kans om uiteindelijk in dienst te komen bij de klant zelf is groot!

Ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Een baan met afwisseling? Reageer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier