Mechanical Engineer
Or-Quest
Groningen, NL
10 dagen geleden

Heb je een afgeronde MBO- of HBO opleiding in de richting Mechanical Engineering of installatietechniek? En heb je daarnaast enige jaren werkervaring als Mechanical Engineer? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever, dé marktleider in duurzame technische dienstverlening, zoeken wij een Mechanical Engineer. Onze opdrachtgever is een services-

en energiebedrijf dat het voortouw neemt in de energietransitie. Ben jij de Mechanical Engineer die wij zoeken?

Wat ga jij doen als Mechanical Engineer?

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Mechnical Engineer in de duurzame energie. Je bent verantwoordelijk voor het engineeren van elektrotechnische installaties en systemen.

Je werkt nauw samen in een projectteam en rapporteert aan de projectleiders. Gezamenlijk zorgt jouw projectteam voor het ontwerp en realisatie van nieuwbouwprojecten.

Het gaat hierbij om eenvoudige machinebesturingen tot systemen voor centrale bediening van decentrale objecten en complexe veiligheidssystemen.

Je houdt je hierbij bezig met de complete cyclus van ontwerp-, uitvoerings-, inbedrijfsstelling en onderhoud. Gezamenlijk met je team zorg je ervoor dat de klant tevreden is bij oplevering van het project.

Hierbij houd je natuurlijk rekening met de daarvoor staande termijnen en budgetten. Binnen deze projecten zijn voor jou de klantencontacten geen probleem.

Je werkzaamheden concreet :

 • Het bepalen van de materialen en maatvoering, dit in overleg met engineering;
 • Het tekenen van de gehele installatie in detail en overzichtstekeningen van onderdelen;
 • Het uitwerken van besturingstekeningen voor alle voorkomende elektrotechnische installaties ;
 • Vaststellen van ontwerpuitgangspunten, technische specificaties en administratieve bepalingen zodat ze voor de uitvoering herkenbaar en verwerkbaar zijn;
 • Contact met leveranciers, partners en eventuele onderaannemers;
 • Korte lijnen en direct contact met opdrachtgevers;
 • Het werken aan standaardisatie van producten en werkwijzen;
 • Het maken van werktekeningen en instellijsten voor de werkplaats;
 • Het uitvoeren van calculaties en risico-inventarisatie.
 • Beschik jij over de juiste kwaliteiten en houd je van een afwisselende functie op uitdagende projecten?

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Je komt in dienst bij Or-Quest B.V. waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk salaris kun je gerichte trainingen volgen in onze eigen Or-

  Quest Academy. In deze trainingen staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt van ons :

 • Een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw beschikbaarheid;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid op zowel interne- als externe scholing;
 • Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s.
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Mechanical Engineer.

  We behandelen jouw gevoelige gegevens met uiterste zorg.

  Functie-eisen :

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau in de richting van Werktuigbouwkunde;
 • Je bent vak-volwassen en hebt relevante werkervaring;
 • Kennis van processen en / of Elektro is een pré;
 • Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands.
 • Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze Gouden Kracht kunnen zijn. Heb je nog vragen over deze vacature?

  Over de opdrachtgever :

  Onze opdrachtgever is de marktleider in duurzame technische dienstverlening en vernieuwt voortdurend haar services. De organisatie neemt de leiding in duurzame verandering en loopt voorop in Nederland.

  Deze voortrekkersrol is duidelijk terug te zien in de vier kernwaarden van de organisatie : Gedurfd, Gedreven, Open en Respectvol.

  Wil je graag verder ontwikkelen als Mechnical Engineer en werken aan de mooiste duurzame utiliteitsprojecten van Nederland?

  Gouden Kracht Garantie

  Nergens word je als technisch professional zo in de watten gelegd als bij Or-Quest. Dit is geen loze belofte : . Een harde garantie in viervoud.

  Als Or-Quest professional ben jij de Gouden Kracht, de professional die opdrachtgevers in het technische domein vooruithelpt.

  Daarmee ben jij ons gouden visitekaartje. En dit belonen we. En niet alleen met een mooi salaris. Want Or-Quest kijkt verder.

  We investeren in jouw toekomstwaarde. Zodat jij een gouden carrièreperspectief hebt en daarmee de wereld van bouw, infra en techniek nog mooier maakt.

  Lars over Or-Quest :

  Or-Quest vond voor mij dé baan die bij mij en mijn ambities past. Als pas afgestudeerde kon ik zelf nog niet precies vertellen wat mij aansprak.

  Het was voor mij nog een zoektocht om te ontdekken wat ik wilde. Or-Quest hielp daarbij. Ze luisterden goed naar mijn wensen en reageerden snel en goed op al mijn vragen.

  Ze helpen je focussen op jouw toekomst en koppelen dat aan een functie bij een bedrijf dat bij jou past’. Lees meer over

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier