BBL leerling hulpmonteur
VolkerWessels
Amersfoort, Netherlands
4 dagen geleden

BBL leerling hulpmonteur

BedrijfVolkerWessels Telecom InfratechniekLocatieSittardNiveau MBO Snel internet, scherpe TV-kwaliteit en met een sterk bereik bellen.

De wens van iedere Nederlander. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe dit alles gerealiseerd wordt? Hoe het kan dat wij Max Verstappen zo ontzettend snel over dat beeldscherm zien vliegen?

Of dat wij op elk afgelegen festivalterrein onze foto’s op Instagram kunnen zetten? En dat we nu van 4G alweer bijna kunnen overstappen naar 5G?

Wij als VolkerWessels Telecom spelen in dit alles een grote rol en zijn op zoek naar leerlingen die wij de wondere wereld van glasvezel mogen leren!

Waarmee jij ons verder brengt

Uiteraard word je als Leerling Hulpmonteur gekoppeld aan een ervaren monteur die jou de technieken on the job gaat bijbrengen.

Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsprogramma, wordt je vakinhoudelijk bijgeschoold. Zo zal je leren hoe glasvezelkabels te monteren, te verwerken en aan te sluiten.

Ook maak je lasschetsen en vul je eventueel schaderapporten in. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar opleveren van data-

en telecomnetwerken. Dit doe je in eerste instantie met je buddy maar na verloop van tijd voer je alle bovengenoemde werkzaamheden zelfstandig uit.

Zie jij de connectie met VWT

Wij zijn op zoek naar iemand die een technisch vak wil leren en liever buiten aan het werk is dan op kantoor. Iemand die het beste leert door te doen en op zoek is naar een werkgever die kansen biedt.

Als je al enige kennis hebt van ondergrondse infrastructuren, installatietechniek, las- of montagewerkzaamheden, dan helpt dat.

Mocht dit niet het geval zijn, ook geen probleem, we leren het je graag! Wat wij belangrijker vinden is je flexibele en proactieve houding.

Fulltime beschikbaarheid, rijbewijs B en woonachtig in de omgeving van Sittard is wel een must.

Welkom bij VWT

Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Lijnen zijn kort, drempels zijn laag. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt?

Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden zoals :

 • Je krijgt de kans om aan mooie baanbrekende projecten te werken waar jij een belangrijke rol in speelt;
 • Een bruto maandsalaris tot €2.098,- op basis van een 38 -urige werkweek en 25 vakantiedagen;
 • Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Diverse trainingen in onze online omgeving of via de VolkerWessels Academy;
 • Mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
 • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement;
 • Gezelligheid met onze ruim 1500 collega’s!
 • Solliciteren

  Kom jij je carrière bij ons voortzetten? Solliciteer direct. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Lillian Hoogland, onze Corporate Recruiter, via 06-

  83105694. Deel deze vacature :

  Solliciteren is makkelijk

  1. vind je droombaan2. solliciteer direct online3. ontmoet onze collega’s4. laat zien wie je bent5. seal the deal6. maak morgen mogelijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier