Stage Interne Communicatie
Atos
Amstelveen, Noord Holland, GB
3 dagen geleden

Wij zijn opzoek naar een ambitieus communicatietalent in ons team Interne Communicatie. In een wereld die steeds sneller verandert, en daarmee ook de dynamiek en eisen waarmee interne communicatie te maken heeft, is het een kunst om medewerkers in onze wereldwijde IT-

organisatie goed betrokken en geïnformeerd te houden.

Jouw rol als stagiaire

Als stagiair ben je dagelijks bezig met de meest uiteenlopende werkzaamheden binnen het team Interne Communicatie BTN (Benelux & The Nordics).

Jij versterkt het interne communicatieteam dat verantwoordelijk is voor de belangrijkste interne bedrijfsbrede communicatie, evenementen en communicatiekanalen.

Op dit moment zoeken wij specifiek ondersteuning voor alle communicatie uitingen rondom twee grote interne programma's. Enerzijds het Leading Edge programma, waarin Atos de ruimte biedt aan ondernemende medewerkers om hun eigen start-

up te runnen en aan de nieuwste innovaties te werken. Anderszijds het Natives programma, waarin awareness creëren door middel van interne communicatie erg belangrijk is.

Wij adviseren onze directie en onze organisatie bij belangrijke interne communicatietrajecten. Ons doel hierbij is om onze ruim 6.

000 BTN-medewerkers zo goed mogelijk geïnformeerd, verbonden en betrokken te houden!

Als team werken we zeer nauw samen met onze interne stakeholders : HR, Management, Sales en Marketing.

Vanuit ons team krijg je een unieke kijk in de keuken binnen onze wereldwijde IT-organisatie. In deze meewerkstage fungeer je als lid van het team Interne Communicatie BTN en werk je mee binnen beide programmateams.

Er zijn veel hands-on activiteiten binnen de diverse lopende programma's. Daarnaast zijn er structurele operationele taken zoals de wekelijkse Nieuwsbrief, Intranet, Social Collaboration Channels, Creëren van video-

en fotomateriaal, Social Media & Digital Signage activiteiten en het schrijven, reviewen, vertalen en coördineren van publicaties.

Een groot deel van de communicatie is in het Engels.

Deze uitdagende maar ook leerzame meewerkstage waarin je je binnen een innovatieve en inspirerende werkomgeving - namelijk ons hoofdkantoor in Amstelveen -

goed kunt ontwikkelen, is het meest geschikt voor een 3e jaars student. De duur van de stage is ongeveer 6 maanden (precieze tijd in overleg).

 • Creatief
 • Teamplayer en zelfstandig kunnen opereren
 • Proactieve houding
 • Stressbestendig
 • Resultaatgericht
 • Energiek
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift
 • Affiniteit / ervaring met het schrijven van communicatie uitingen
 • Strategisch onderlegd of dit willen ontwikkelen
 • Specifieke opleidingseisen

  Communicatie, Communicatiewetenschappen of Commerciële Economie met afstudeerrichting Marketing / Communicatie op HBO of WO niveau.

  Over Marketing & Communicatie Benelux & The Nordics

  Atos is een internationale onderneming, waarvan Atos Benelux & The Nordics (BTN) een Global Business Unit (GBU) is. Het BTN-

  team staat onder leiding van Marianne Hewlett, Chief Marketing Officer (CMO). Het BTN-team bestaat uit Marketing & Communications Benelux en uit Marketing & Communications Nordics.

  Het team werkt nauw samen met de Marketing en Communications teams van de Globale organisatie. Hierbij maakt het altijd een vertaalslag naar de lokale markt en / of medewerkers in de BTN.

  Eén van de belangrijkste pijlers van de Marketing & Communicatieafdeling is dat interne en externe communicatie altijd accuraat en consistent dienen te zijn met elkaar.

  Overzicht diensten Marketing & Communicatie BTN

 • Internal Communications
 • Corporate Communications
 • Online Communications (storytelling)
 • CEO Communications
 • Branding & Advertisements
 • Media campaigns (o.a. Olympische Spelen)
 • Public Relations
 • Graphic Support
 • Marketing (o.a. sales support, events, direct marketing, campaigns)
 • Bid support
 • Waar wacht je op? Join us!

  Voor meer informatie over deze interessante meeloopstage kun je contact opnemen met Recruitment, Jasmijn Faber (Recruitment Officer).

  Wil je solliciteren, upload dan jouw CV via onze website of stuur je cv naar recruitment.btn atos.net .

  Over Atos

  Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.

  000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-

  performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren.

  Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market.

  Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

  Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier