Aankomend verkoopmedewerker brood
Hoogvliet BV
Hoogvliet Rtd
16 uur geleden

Terwijl je net een blad met verse appelkoeken in de oven schuift zie je in een ooghoek die aardige heer aankomen die elke vrijdagochtend boodschappen komt doen.

Onderweg naar de toonbank pak je meteen de twee glutenvrije broden mee die hij elke week besteld. 'Prettige dag nog!' Ook tijdens je dagelijkse werkzaamheden, zoals het snijden van brood en het smaakvol presenteren van de producten in de toonbank, verlies je de klant niet uit het oog.

En daar ben je trots op; jij zorgt ervoor dat klanten kunnen kiezen uit smakelijke, verse producten en geeft advies wanneer de klant er om vraagt.

Zo draag je als aankomend verkoopmedewerker brood bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Dit ga je doen als aankomend verkoopmedewerker brood : รข

Jij zorgt voor goedgevulde en schone schappen, presenteert producten aantrekkelijk en controleert of ze juist geprijsd zijn.

Natuurlijk controleer jij ook de versheid van jouw producten en zorg je ervoor dat de voorraad op tijd aangevuld wordt, door tijdig te bestellen.

Vragen van klanten beantwoord je en als er een klacht is, zorg je voor een passende oplossing. En omdat je altijd klaarstaat voor je klanten, voelen zij zich helemaal thuis bij Hoogvliet.

Dit breng je mee als aankomend verkoopmedewerker brood :

 • ook al heb je nog niet zoveel ervaring; je laat je niet van de wijs brengen door drukte in de winkel en vragen van klanten.
 • vmbo-werk- en denkniveau.
 • minimaal 14 jaar levenservaring.
 • leergierigheid om snel zelfstandig te kunnen werken.
 • flexibiliteit; je bent veel in de avonden en weekenden beschikbaar.
 • collegialiteit; je vindt het leuk om in een team te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier