Verpleegkundig specialist GGZ, Hoogspecialistisch Centrum voor Hersenletsel en Neuropsychiatrie
GGZ Oost Brabant
Boekel, Noord-Brabant, Nederland
14 minuuten geleden

Vereisten

Jij bent een verpleegkundig specialist met lef en een open vizier. Daarmee draag je bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Jouw stijl is verbindend, volhardend en oprecht. Je bent sociaal-communicatief sterk, hebt een actieve houding en bent een echte spil in het team.

Ambitie is jou niet vreemd, zo komen we samen tot de beste expertiseontwikkeling en realiseren we onze doelen voor de komende jaren.

Ben jij die enthousiaste verpleegkundig specialist die zich zichzelf herkent in deze werkwijze?

Maak dan kennis met van GGZ Oost Brabant. Ons unieke zorgcircuit is gevestigd op zorglandgoed Huize Padua en biedt specialistische behandeling en revalidatie aan mensen met hersenletsel.

Onze expertise ligt op het gebied van derdelijns, specialistisch onderzoek en diagnostiek, behandeling en consultatie voor patiënten met gedrags-, psychiatrische en / of somatische problemen.

Ons aanbod bestaat uit zowel een polikliniek als klinische plaatsen voor revalidatie, rehabilitatie en wonen / vervolgbehandeling.

Voor sommige zorgonderdelen hebben wij een landelijke functie.

Samen met Maastricht UMC+ doen we wetenschappelijk onderzoek. Het zorgcircuit werkt aan de ontwikkeling naar Top GGZ. Met onze behandeling willen we maximaal bijdragen aan herstel en de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Als verpleegkundig specialist krijg je energie van onze cliëntendoelgroep. Met jouw specialisatie tot MANP / Verpleegkundig specialist GGZ verleen je zelfstandig, in nauwe afstemming met de medisch specialist, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg.

Je voert somatisch onderzoek uit, richt je op het geven van consultatie en levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering.

Ook neem je als tussenwacht deel aan de crisisdienst buiten kantoortijden.

Jouw professionele instelling zie je terug in de samenwerking met jouw collega’s van het multidisciplinaire team, hierin vind jij heldere afspraken en korte communicatielijnen essentieel.

Daarnaast heb je een sturende, adviserende rol naar in- en externe samenwerkingspartners en geef je vorm en uitvoering aan zorg gebonden praktijkonderzoek in het kader van innovatie van zorg.

Dit met als doelstelling om de kwaliteit van zorg voor onze cliënten met hersenletsel in combinatie met neuropsychiatrie te verbeteren.

Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant

Wij bieden je een omgeving waarin het gezond en met plezier werken is : een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht met zeven onderzoekslijnen, ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied, ruimte voor intervisie en een prettige cultuur waarin collega's graag voor elkaar klaar staan.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden lees je op onze werkenbijsite.

Daar hoort ook een goed aanbod bij : Wij doen je graag een voorstel dat recht doet aan jouw relevante werkervaring in schaal FWG 65 van de cao GGZ (minimaal € 3.

538,- en maximaal € 5.553,- bruto per maand op fulltime basis). Omdat wij graag met je bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week.

Wij waarderen jouw deelname aan de crisisdienst binnen GGZ Oost Brabant met een extra ruime vergoeding in zowel tijd als geld.

Deze vergoeding is boven de standaard de cao-afspraken.

Wil jij verder gaan bouwen met ons? Dan komen wij graag met je in contact!

We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie contact op met :

 • Marga Herman, zorgmanager, bereikbaar via telefoonnummer 06-18512547;
 • Hanneke Manders, klinisch neuropsycholoog / programmaleider, bereikbaar via 0492-846422.
 • Reageren op deze vacature kan zolang de vacature online staat. Wacht echter niet te lang met reageren, want wij gaan graag snel in gesprek met geschikte kandidaten.

  GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling!

  Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin onze zorgexperts en de kwaliteit van zorg centraal staan.

  Dit doen we vanuit onze kernwaarden : bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen.

  Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en herstel ondersteunende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt.

  Voor meer informatie ga je naar : http : / / werkenbij.ggzoostbrabant.nl

  Cv *

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier