Outside Sales Engineer Meet en regeltechniek
LMH Engineering
Tilburg, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen?

Als Outside Sales Engineer Meet en regeltechniek wordt jij (uiteraard na een gedegen inwerktraject) verantwoordelijk gesteld voor alle verkoopactiviteiten in de BeNeLux.

Jij bent het gezicht van de organisatie bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit doe je door je klanten enerzijds zeer goed te adviseren op technisch vlak, maar anderzijds ook door commercieel gedreven te zijn.

Jouw functie speelt zich zowel op de weg als op kantoor af. De verdeling is ongeveer 80% bij klanten, de andere 20% werk jij op kantoor (of evt.

thuis) aan het vinden van nieuwe relaties, het uitwerken van offertes, projectplannen, het maken van nieuwe prijsafspraken met leveranciers etc.

Wanneer jij wel bij klanten of prospects om tafel zit is het zaak dat jij "de oplossing biedt". De producten die jouw organisatie levert zijn los van elkaar vrij basic.

Echter komt jouw technisch inzicht om de hoek wanneer jij de klant moet adviseren welke (nieuwe) onderdelen zij bij elkaar dienen te gebruiken.

Op deze manier worden toch klant specifieke projecten gedaan; met producten die bij internationale leveranciers worden ingekocht.

Bezit jij de juiste basis? Dan kan de organisatie jou de rest bijbrengen! Altijd al de technische sales in gewild? Dan is dit misschien jouw kans! Reageer.

Wat wordt jou geboden?

 • Een jaarsalaris tussen 50K-65K
 • Een grote speler in de markt
 • Een prettige werkomgeving
 • Lucratieve bonussen
 • Een auto, laptop en mobiele telefoon
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een afgeronde HBO opleiding richting de Elektrotechniek / Industriele Automatisering
 • Minimaal 2-5 jaar ervaring in de buitendienst
 • Een pro actieve houding
 • Je bent een pionier
 • Waar ga je werken?

  In deze uitdagende job kom je te werken bij een internationaal opererende organisatie die marktleider is in wat ze doen.

  Wereldwijd bekend, maar toch weten zij vanuit het kantoor in Eindhoven een familiaire sfeer te hanteren. Zij schaffen hun producten en componenten wereldwijd in en leveren klanten (OEM) in BeNeLux volledig klant specifieke totaaloplossingen.

  Gebruikt in o.a. de machinebouw en (maak)industrie. Na het inwerk en opleidingstraject zal je verantwoordelijk worden voor je eigen regio.

  Je komt direct onder de Sales Director te werken, die eindverantwoordelijke is voor alle salesactiviteiten in Europa. Hij werkt op zijn beurt direct onder de directeur, wat de lijnen binnen deze organisatie lekker kort houdt! Vind jij een persoonlijke benadering belangrijk?

  Wil je een job aanpakken op de lange termijn? Is commercialiteit één van jouw vele kwaliteiten, maar techniek echt je passie?

  Dan is dit de ideale job voor jou!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Eugene opnemen via 010 754 2727 of een mail sturen naar eugene.

  gaiser lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €50000 - €65000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier