Allround Operationele Stage - Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel
Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel
Amsterdam
5 dagen geleden

Allround Operationele Stage Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel

Is gastgeoriënteerde service jouw eerste en tweede natuur? Ben jij communicatief vaardig en oplossingsgericht? Ben jij een gastvrije student die er samen met collega's voor zorgt dat de gasten een geweldige beleving hebben?

Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel

Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel bevindt zich naast het Vondelpark in Amsterdam. Het gerenoveerde 19de -eeuwse pand heeft 30 stijlvolle kamers en The Living : het bruisende hart van het boutique hotel.

Het hotel heeft een luxe en sfeervolle uitstraling en biedt gasten een huiselijke sfeer in een inspirerende ruimte. Het internationale team streeft ernaar om gasten de beste service te bieden die er is en dat werd in 2019 beloond met een tweede plaats in de top 25 beste hotels van Nederland op TripAdvisor.

Help jij ons mee om het beste hotel van Nederland te worden?

Allround Operationele Stage (beschikbaar vanaf Juli 2021)

Deze stage biedt jou de kans om voor meerdere afdelingen in ons hotel te werken. Wij werken in een klein team waarbij iedereen nauw samenwerkt en elkaar helpt.

Dit maakt het dat geen enkele dag hetzelfde is. Jij zal ondersteunen in verschillende afdelingen in het hotel, van front- en back office tot food & beverage service en housekeeping.

Tijdens je dienst ben je verantwoordelijk voor de taken die binnen die afdeling uitgevoerd dienen te worden en om, samen met het team, voor een ultieme gastenbeleving te zorgen.

Als Allround Stagiair(e) geven wij jou de kans je te ontwikkelen in verschillende afdelingen en te leren in een professionele omgeving.

Wie ben jij?

 • Check jouw profiel;
 • Je bent momenteel een hbo-studie richting hotellerie / toerisme aan het volgen
 • Je bent op zoek naar een operationele stage van minimaal 5 maanden.
 • Ervaring in een soortgelijke rol in de hotellerie / hospitality is een pré
 • Leergierig en in staat zelfstandig te werken
 • Flexibel en enthousiast om te leren en te ontwikkelen
 • Overtuigd dat het team belangrijk is, niet het individu
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Wat wij bieden

  Wij bieden afwisselende stages aan bij Pillows Anna van den Vondel, Amsterdam waar jij zal werken in een team dat naar succes streeft.

  Jij werkt in een team dat bestaat uit ervaren hospitality professionals die jou graag alle facetten van het hotel leren.

  Helaas kunnen wij geen accommodatie bieden aan studenten. Wij bieden een stagevergoeding van €500,-. Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG-portefeuille.

  Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

  IHMG

  International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van Pillows Hotels. Met deze vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie.

  Wij hebben de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden.

  Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Solliciteer via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier