Communicatieadviseur
/Logo%27s/INcluzio-transparant.png
Zaanstad
5 dagen geleden

Functie omschrijving

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van iedere buurt een nog sterkere buurt.

In onze visie staan zelfregie en minder afhankelijkheid van professionals, meer steun vanuit de gemeenschap en netwerken centraal.

Wij zien de kracht van inwoners en stimuleren hen om hun talenten verder te ontwikkelen.

Wat doen we in de gemeente Zaanstad?

Sinds 1 januari 2019 is Incluzio actief als uitvoerder van vier sociale wijkteams. Wij treden naar buiten onder de naam Sociaal Wijkteam Zaanstad.

De inwoners van Zaanstad zijn onze klanten, de gemeente Zaanstad is onze opdrachtgever. Samen met onze partners in Zaanstad zorgen wij ervoor dat de juiste ondersteuning voor elke Zaankanter beschikbaar is.

Soms komt deze uit het (eigen) netwerk of door wat er al wordt georganiseerd in de wijk. Als er meer nodig is wordt de juiste ondersteuning samen met de klant bepaald en georganiseerd.

Je collega’s werken innovatief, enthousiast, daadkrachtig en zijn expert in het sociaal domein. Om resultaten te behalen en vernieuwing te brengen kleuren we graag buiten de lijntjes.

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur zorg jij ervoor dat de lokale organisatie op de kaart staat. Je draagt bij aan de interne en externe communicatie.

Je pakt hierbij alle lopende communicatiezaken op : van het bijhouden van de website tot aan het bestellen van drukwerk en het maken van een actieplan.

Een belangrijk onderdeel van je taken is ondersteuning bij onze verantwoording naar de gemeente. Je hebt een uitstekend gevoel voor schrijven en bent in staat om content om te zetten tot sprekende teksten.

Je ondersteunt bij projecten op het gebied van online communicatie en je weet als geen ander wat de kracht van social media is.

Daarom adviseer en begeleid je medewerkers bij het actief inzetten hiervan. Je zorgt verder dat je op de hoogte bent van wat er speelt, zodat je daarop kunt inspelen.

Je maakt zelfstandig het jaarplan communicatie en bij (kleinere) projecten stel je een communicatie- en projectplan op.

Wat je krijgt

We bieden je een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid, resultaatverantwoordelijkheid.

Je gaat werken bij een organisatie die laat zien dat het echt mogelijk is om zorg en welzijn in Nederland anders en duurzaam te organiseren en krijgt zo de kans om van betekenis te zijn voor de inwoners van Zaanstad.

Verder kun je rekenen op :

 • Beloning conform cao Sociaal Werk, schaal 8 : € 2.712,- tot max. € 3.961,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden ;
 • Een individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • Flexibele werktijden;
 • Een smartphone en een laptop.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier