Principal Consultant Cloud
Valid
Eindhoven
4 dagen geleden

In het kort

Jij adviseert en begeleidt onze klanten in hun reis naar de Cloud! Je analyseert de bestaande omgevingen van onze klanten en stelt een transformatie strategie op.

Dit ga je doen

Jij gaat onze visie verder tot leven brengen en zorgt ervoor dat onze klanten een stap vooruit kunnen zetten in het moderniseren van hun IT-omgeving.

Jouw kennis van de huidige en toekomstige trends en ontwikkelingen als het gaat om het Microsoft Azure Platform staat dagelijks centraal.

Je bent de kartrekker als het gaat om innovatie en de continue verbetering van onze dienstverlening. Je maakt de vertaalslag van business vraagstukken naar haalbare innovatieve oplossingen voor onze bestaande en nieuwe klanten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van producten en diensten en maakt roadmaps voor de komende jaren.

Innovaties binnen je ICT-vakgebied volg je op de voet en je deelt je visie hierop graag met anderen. Je bent een inspirator zowel voor onze klanten als voor je collega’s en spreekt graag op seminars of verzorgt een presentatie.

Je team

Je bent onderdeel van onze IT Consultancy dienst. Wij zijn dé specialist voor de flexibele inzet van IT Consultants in Zuid-Nederland op het vlak van Microsoft technologie en IT Change.

Onze professionals delen een mindset : klanten voorop laten lopen én zelf voorop blijven lopen. Jouw team bestaat uit ruim zestig Infrastructuur Specialisten, waardoor je genoeg collega’s hebt om mee te kunnen sparren en samen te werken.

Wat jij van ons mag verwachten

Gewoon een goede werkgever. Wij zorgen ervoor dat jij je werk altijd en overal optimaal kunt uitvoeren, we denken graag met je mee, bieden je trainingen- en opleidingsmogelijkheden en we worden gekenmerkt door een open en familiaire cultuur. Meer weten? Dat kan

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, richting IT;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van complexe infrastructurele omgevingen;
 • Je hebt een sterke visie op IT.
 • Salaris : €5500,00

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier