Campus Recruiter
BDO Nederland
Rotterdam | Den Haag
1 dag geleden

Jouw uitdaging

Als Campus Recruiter ben je het gezicht van BDO richting de arbeidsmarkt voor potentiële stagiaires, werkstudenten en starters.

Dit doe je voor onze kantoren in Den Haag en Rotterdam en voor alle afdelingen (Accountancy en Fiscaal). Bij alles wat je doet staat de instroom van talentvolle young professionals centraal, zowel off- als online.

Hoe ziet een werkdag er bijvoorbeeld uit?

Met een kop koffie van onze eigen barista op het nieuwe kantoor in Rotterdam bekijk je jouw agenda voor vandaag. In de ochtend heb je twee sollicitatiegesprekken met potentiële starters en in de middag staat een inhousedag gepland met studenten van de Hogeschool Rotterdam.

Je prijst jezelf gelukkig dat je de sollicitatiegesprekken gisteren al hebt voorbereid, want nu heb je nog even tijd om de presentatie voor de inhousedag na te lopen.

Het ziet er goed uit en vol energie ga je de sollicitatiegesprekken in. De gesprekken verlopen goed. Snel verwerk je de uitkomsten in het recruitmentsysteem en dan staan de studenten al op de stoep.

Je luncht samen met de studenten en daarna begint de inhousedag. Samen met collega’s uit de praktijk vertel je de studenten meer over BDO en wat wij hen kunnen bieden.

Na een casus, leuke workshop en borrel is de inhousedag alweer afgelopen. Moe maar voldaan stap je in de auto op weg naar huis.

Morgen weer een nieuwe dag, maar dan in Den Haag!

Jouw belangrijkste werkzaamheden

 • Je stelt een recruitmentplan op voor de instroom van stagiaires, afstudeerders, werkstudenten en starters in jouw regio.
 • Je bedenkt en organiseert wervingsactiviteiten zoals inhousedagen en tentamentrainingen.
 • Je onderhoudt contact met interne opdrachtgevers en externe partijen zoals hogescholen, universiteiten en studieverengingen.
 • Je onderhoudt talentpools.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële nieuwe collega’s, verricht de eerste CV selectie en neemt online assessments af.
 • Je voert sollicitatiegesprekken en uiteraard verwerk je de resultaten in ons recruitmentsysteem.
 • Daarnaast ga je aan de slag met diverse (kortlopende) projecten voor het landelijke campus recruitmentteam.

  De werkomgeving

  Je rapporteert aan de Manager Recruitment en samen met de andere Campus Recruiters en Adviseurs Werving & Selectie maak je onderdeel uit van onze Recruitmentafdeling, die op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van de afdeling Human Resources.

  Binnen deze afdeling werken 50 collega’s elke dag aan het adviseren en ondersteunen van alle BDO onderdelen en vestigingen, waarbij onze filosofie is dat we dicht bij de interne klant’ staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier