Stratenmaker
Almere
Almere, Flevoland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Is particulier straatwerk leggen jouw passie? Herenbos komt graag met je in contact! Wij zoeken een zelfstandige stratenmaker voor nieuw- en renovatie straatwerk in particuliere tuinen!

Wij zijn op zoek naar ervaren stratenmakers! In deze functie krijg je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Er wordt van jou verwacht dat je zelfstandig bestrating kunt aanleggen in verschillende verbanden en patronen.

Je houdt je voornamelijk bezig met particulier straatwerk, het is dus ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent omdat elke dag in contact bent met mensen.

Ben jij de zelfstandig werknemer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan o.a. uit :

 • Het uitbreken van oud straatwerk
 • Je zet nieuw straatwerk uit
 • De ondergrond op de juiste hoogte brengen
 • Zandbedden stevig aan trillen met trilplaten
 • Tegels of stenen op maat maken en deze in bepaalde patronen leggen
 • Tegels of stenen aankloppen met rubberhamers
 • Trottoirbanden stellen.
 • Wanneer je het niet erg vindt om fysiek werk te verrichten en om elke dag een frisse neus te halen (je werkt immers elke dag buiten) ben jij de geschikte persoon voor deze vacature.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een functie voor 40 uur per week. Daarnaast bieden wij een salaris welke marktconform is, afhankelijk van leeftijd en ervaring! Wanneer je goed functioneert heb je uitzicht op een vast dienstverband.

  Wil jij graag aan de slag en spreekt bovenstaande je aan, neem dan contact met Herenbos op om te bespreken of we wat voor je kunnen betekenen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier