Werkvoorbereider
Metaalkanjers
Omgeving Heerenveen, NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Als werkvoorbereider maak je werkpakketten voor de verschillende productieprocessen.

Je controleert nestingen van aangeleverde snijtekeningen van klanten en voert zo mogelijk optimaliseringen door.

Indien nodig pas je bestaande tekeningen aan. Daarnaast maak je instructies aangaande speciale aspecten bij productieorders.

Je hebt overleg met het projectbureau als er bijvoorbeeld vragen zijn over aangeleverde informatie van de klant. Je draagt ideeën en verbeteringen aan om werkprocessen te optimaliseren.

Als werkvoorbereider ben je een gemotiveerde aanpakker en heb je een hoge mate van gedrevenheid en accuratesse. Je kunt overzicht houden en snel schakelen.

Je hebt oog voor kwaliteit en je bent gericht op de wensen van de klant. Je bent in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat.

Het werken in een enthousiast team, waar innovatie, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan.

 • Een MBO 4 opleiding met bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;
 • Kennis van metaalsoorten;
 • Ervaring met Autocad of vergelijkbaar pakket;
 • Ervaring met ERP Systeem;
 • Bij voorkeur ervaring met of opleiding in CNC aansturing;
 • Affiniteit met techniek.

  Onze opdrachtgever heeft zich altijd breed georiënteerd in de markt. Onze opdrachtgever is een prominente toeleverancier voor de Nederlandse jacht-

  en scheepsbouwbranche zowel als de machine en apparatenbouw.

  Heb je interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar junice metaalkanjers.nl. Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 18 25 89 02 , ook buiten kantooruren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier