Recruiter (Jr)
XDES Projects
Hoofddorp , NL
1 dag geleden

Functie

Aan de slag als recruiter bij XDES, een mooie kans om jezelf te ontwikkelen.

Je kunt zelf creatief zijn in het opzetten en uitbreiden van je eigen netwerk om een pool aan kandidaten te krijgen. Hierbij zijn alle goede ideeën welkom en ben je vrij om je eigen idee ook in de praktijk toe te passen.

Je gaat de markt verkennen, voert intakegesprekken met kandidaten. Je gaat kandidaten begeleiden en helpen in de voorbereiding voor een interview.

Je voert zelf contractbesprekingen voor je medewerker en volgt, na start, of alles goed gaat op de werkvloer bij de opdrachtgever.

In de praktijk ben je ongeveer 80% van je tijd bezig met zoeken, bellen, mailen, social media, intakes, kandidaten voorstellen en 20% van de tijd met je medewerkers in dienst en het bezoeken van medewerkers.

Een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden naar (Senior) Recruiter of Project Consultant of uiteindelijk Teamleider.

Functie eisen

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO, HBO of WO opleiding.
 • Je bent commercieel, ondernemend en ambitieus!
 • Je hebt lef en een flinke portie doorzettingsvermogen.
 • Ervaring als Recruiter is een pré, als starter met de juiste drive ben je ook welkom.
 • Je bent communicatief vaardig, representatief, zelfstandig en in staat om te multi-tasken en je eigen planning te beheren.
 • Aanbod

  Marktconform, goede arbeidsvoorwaarden. Aantrekkelijk salaris en bonusregeling, leuke collega's, team uitjes, een prettige commerciele werkomgeving met alle ruimte om je professioneel te ontwikkelen.

  Sollicitatie Procedure

  Contactpersoon voor deze functie is Joost Storms, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail : joost xdes.nl Kenmerk : 8377.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier