technisch support engineer WTB
hetuitzendbureau.nl
Amsterdam, Netherlands
8 uur geleden

technisch support engineer

Voor de ondersteuning van (complexe) technische vraagstukken

Als technisch support engineer vind je (complexe) technisch vraagstukken een uitdaging. Industriële pompen en pompinstallaties is het vakgebied waar het om gaat.

Je vindt het leuk technische ondersteuning aan onze klanten en onze monteurs te bieden en technische ontwikkelingen te volgen.

Wat ga je doen?

Je wordt ingeschakeld bij het analyseren en het oplossen van zeer complexe technische vraagstukken en problemen (troubleshooting) met betrekking de geleverde producten en installaties.

Je verzorgt de afname en de inbedrijfstelling van de op te leveren projecten, waarbij je de overdracht begeleidt en zorgt voor een juiste archivering van de projectgegevens.

Je bent op de hoogte van technische ontwikkelen van bestaande of nieuw op de markt te brengen producten. Je verzorgt de producttrainingen voor medewerkers en voor klanten.

Je beheert de technische documentatie van de producten en projecten en je zorgt ervoor dat de monteurs / technici / medewerkers op de hoogte zijn en regelt de werkinstructies.

Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige onderhoudsconcepten voor bestaande en nieuwe productlijnen op zodanige wijze dat deze goede verkoopmogelijkheden bieden.

Je stelt lijsten op van aanbevolen reserve- en service-onderdelen. Tevens beoordeel je garantiegevallen en klachten van klanten op technisch gebied.

Wat vragen wij

Opleiding HBO Werktuigbouwkunde

VCA-VOL

Je denkt oplossingsgericht, bent stressbestendig en kunt prima zelfstandig werken

Je hebt kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, ook in technisch taalgebruik

Je hebt kennis van kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften en van technische specificaties en modificaties van geleverde producten

Je bent thuis op de PC en je hebt kennis en ervaring met Microsoft-pakketten; ervaring met SAP is een pré

Wat bieden wij

sollicitaties : cv + (pas)foto en motivatie per email

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier