Werkvoorbereider die zich verder wil ontwikkelen!
Centerpoint
Rosmalen
2 dagen geleden

Introductie

Bij de opdrachtgever profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal : er wordt veel gelachen.

Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen : daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Brabant!

Organisatie

De opdrachtgever vraagt wel wat van aankomende collega’s. Focus, aanpassingsvermogen en beweging. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen.

De directie zet de koers uit, maar het verschil maken de mensen juist in de andere functiegebieden. Ze willen uitblinken in wat ze doen.

Daar hebben ze dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het.

Functie

Jij bent een flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en / of complexe utilitaire projecten.

Als werkvoorbereider lever je een positieve bijdrage aan de ambitieuze doelstellingen en met je creativiteit en technische kennis ook meerwaarde voor de opdrachtgever.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een kandidaat die HBO bouwkunde heeft met enkele jaren ervaring als werkvoorbereider. Je bent een werkvoorbereider met de volgende kenmerken : je bent oprecht, gedreven en grensverleggend.

Je bent een uitstekende communicator en een persoon die moeiteloos schakelt tussen de betrokken partijen. Je hebt oog voor detail en durft de zwakke plekken te analyseren en actiepunten te concretiseren.

Je hebt ondernemerschap in je bloed zitten en bent resultaat- en klantgericht. Je houdt jezelf scherp en je bent in het bezit van een gezonde dosis zelfreflectie.

Aanbod

Wat je overal binnen de organisatie proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten.

Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk.

Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten.

De opdrachtgever geeft je de ruimte om naast het werk ook maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven zij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Het betreft een vaste functie!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier