Spelleider 'Spel aan Huis'
VluchtelingenWerk Nederland
Zuid-Nederland
13 uur geleden

Als VluchtelingenWerk Zuid-Nederland vergroten we graag de ontwikkelingskansen van vluchtelingenkinderen. Daarom zijn we op zoek naar jou als spelleider!

In verschillende gemeenten voeren we het Spel aan Huis project uit, gefinancierd door het Oranje Fonds en gemeenten. Het project biedt vluchtelingen een kans om in hun eigen huis kennis te maken met spelmaterialen en verschillende manieren van spel.

Maar ook met de manier van opvoeden in Nederland.

Pedagogisch onderlegd

Als spelleider bezoek je het gezin wekelijks gedurende een schooljaar ( 10 maanden). Met behulp van speelmateriaal organiseer en begeleid je activiteiten met ouder en kind.

Ter ondersteuning hiervan stel je een persoonlijk speelplan op. Jouw doel is om met je activiteiten ontwikkelingsachterstanden bij de kinderen te voorkomen of verkleinen.

Herken jij jezelf in bovenstaande rol en ben jij :

 • Geïnteresseerd in het onderdeel opvoeding
 • Betrokken bij de ontwikkeling van vluchtelingkinderen
 • Dan ben jij geknipt voor de rol van spelleider!

  Wij bieden jou :

  Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.

  Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional.

  VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops en trainingen en reis- en onkostenvergoeding.

  Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier