Applicatiebeheerder
St Jansdal
Harderwijk, Netherlands
3 dagen geleden

Wat ga je doen bij ons?

Als applicatiebeheerder werk je op een niet alledaagse werkplek; je komt namelijk in ons Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) te werken waar je samen met 2 collega’s applicatiebeheerder verantwoordelijk bent voor alle automatisering.

Een uitdagende en omvangrijke job dus! Het applicatiebeheer omvat het LIS (Laboratorium Informatie Systeem) en de verschillende geautomatiseerde systemen met koppelingen naar het LIS, naar analysers en naar verschillende deelsystemen (zowel binnen het ziekenhuis als daar buiten naar klanten (waaronder huisartsen en GGz-instellingen).

Binnen het laboratorium zijn er in het komende jaar meerdere projecten en bij allen is automatisering aan de orde. Er moeten verschillende webbased applicaties ingericht en geïmplementeerd worden.

Zo is er bv. een routeplansysteem aangeschaft en komt er een middleware om apparatuur bij huisartsen te koppelen. Deze systemen worden gekoppeld aan het LIS en andere deelsystemen.

Pro-actief meedenken en adviezen geven over de verschillende toepassingsmogelijkheden binnen de diverse applicaties is waar jij je voornamenlijk mee gaat bezighouden.

Natuurlijk zorg je hierbij voor een goede documentatie, het opstellen van protocollen en het geven van instructies aan (nieuwe) medewerkers.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?

De functie van applicatiebeheerder KCL wordt voor minimaal 28 uur en maximaal 36 uur per week ingevuld.

Waar kom je te werken?

Wil je nader kennismaken met ziekenhuis St Jansdal als werkgever, lees dan hier verder.

Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?

Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt als applicatiebeheerder KCL een jaarcontract met -

bij ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Je wordt uitbetaald volgens CAO Ziekenhuizen. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?

Een afgeronde opleiding op het gebied van ICT techniek / automatisering maakt jou geschikt voor de functie van applicatiebeheerder KCL.

Door jouw werkervaring heb je in ieder geval HBO werk- en denkniveau, inzicht in de werking van een ICT infrastructuur, geautomatiseerde systemen en alle koppelingen daartussen.

Het hebben van kennis van en ervaring in een laboratorium maken jouw profiel nog interessanter. Als applicatiebeheerder ben je nieuwsgierig en breed geinteresseerd.

Je bent leergierig en hebt weinig tijd nodig om je nieuwe dingen eigen te maken. Het plannen en organiseren van je eigen werk, het continu stellen en bijstellen van prioriteiten, het nemen van initiatieven bij het oplossen van mogelijke problemen en het doen van verbetervoorstellen en aanbevelingen t.

a.v. de verschillende applicaties en koppelingen kenmerken jouw werkstijl. Je vindt het leuk om contacten te hebben met diverse leveranciers van de geautomatiseerde systemen, gebruikers en de ICT afdeling van het ziekenhuis.

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Als teamspeler kun je goed zelfstandig als in teamverband werken.

Wil je meer weten?

Ben je applicatiebeheerder? Zoek je een nieuwe uitdaging? Lijkt jou een niet alledaagse werkplek super interessant? Denk dan eens aan ons Klinisch Chemisch Laboratorium! Wil je eerst een indruk krijgen van ons KCL, wil je eerst sfeer komen proeven, wil je inhoudelijk meer weten over het werk als applicatiebeheerder in een laboratorium?

Bel ons dan om een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over de functie van applicatiebeheerder kun je contact opnemen met Yvonne Hof, hoofd KCL, via telefoonnummer 0341 -

46 38 20. Informatie over onze sollicitatieprocedure vind je hier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan : Yvonne Hof.

Een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest maken deel uit van de procedure, evenals het navragen van recente referenties.

Belangrijk om te weten :

 • je kunt solliciteren zolang de vacature open staat;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder kunnen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Jolanda Janssen applicatiebeheerder KCL.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen;
 • indien je op een eerder moment bij ons hebt gesolliciteerd, dan heb je inloggegevens ontvangen voor een account op werkenbijstjansdal.
 • nl. Wij verzoeken je om via dit account te solliciteren op deze vacature. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.

  Wanneer kun je een reactie verwachten?

  De vacature staat zonder tijdsplanning op de website. Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je binnen twee weken een reactie van ons.

  Publicatie eindigt

  30.06.2019 Volg ons op : FacebookFollow on FacebookTwitterFollow on TwitterLinkedInFollow on LinkedIn

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier