Werkstudent GCMS
Meijburg & Co
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Behoud jij graag structuur en overzicht? Ben jij niet alleen geïnteresseerd in cijfers, maar heb jij ook oog voor de processen erachter?

Dan is deze uitdagende bijbaan wellicht iets voor jou!

Ter versterking van de Global Compliance Management Service (GCMS)-praktijk in Eindhoven zijn wij op zoek naar een getalenteerde werkstudent.

De professionals van de GCMS-praktijk hebben de kennis en ervaring om in te spelen op de uitdagende en steeds veranderende kaders van regelgeving rond fiscale en financiële verslaggeving.

Zij zijn daarom als specialisten als geen ander in staat diensten rond centraal gecoördineerde compliance outsourcing te verlenen aan multinationale bedrijven.

Dagelijks schakelen zij met KPMG collega’s uit heel de wereld. Overzicht en structuur zijn daarom erg belangrijk en daar kan jij hen bij helpen.

Je verzamelt en verwerkt gegevens en je helpt de consultants met het managen van de vele processen. Het team vindt het ook fijn als je meedenkt hoe het werk nog efficiënter ingericht kan worden.

De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie. Wat we wél allemaal gemeen hebben, is ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Om als werkstudent GCMS bij Meijburg & Co aan de slag te gaan, ben jij tweedejaars of derdejaarsstudent Fiscaal Recht of Fiscale Economie, of HBO Fiscaal Recht en Economie of Finance, Tax and Advice.

Voor een werkstudentschap vragen wij een beschikbaarheid van minimaal drie maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wat kun jij van ons verwachten

Een mooie kans om Meijburg & Co te leren kennen als toekomstige werkgever

Een opstap naar een regulier werkstudentschap binnen onze advies of compliance praktijk

Uitstekende begeleiding van dé beste fiscale professionals

Eigen regie over de voortgang van jouw eigen fiscale carrière

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier