Technische dienst monteur 5 ploegen
Werk Talent
Breda
1 dag geleden

Over de functie In deze functie als technisch onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het productieproces.

Je werkt samen met een leuke groep collega’s waarmee je dagelijks de mouwen opstroopt om de beste resultaten te behalen.

Binnen deze functie ben jij dagelijks zelfstandig verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden : Controleren van machines aan de hand van inspectielijstenGepland onderhoud plegen aan machines / matrijzenInstellen en omvormen van machinesUitvoeren van kleine reparaties en storingenVeel overleg met andere monteurs en supervisors over de status en onderhoud van het machinepark

 • Wat wij bieden Salaris tussen de € 2795,- en € 3564,- bruto per maand (inclusief ploegentoeslag) wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaringPloegentoeslag van 28% voor het werken in 5 ploegenEen uitdagende, leerzame & afwisselende functie;
 • je bent verantwoordelijk voor verschillende machines & meerdere processen. Doorgroeimogelijkheden Reiskostenvergoeding Mogelijkheid tot scholing (opleiding, certificaten) Fulltime baan bij een bedrijf in regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom.

  Je komt terecht bij één van de belangrijkste steunpilaren van de industrie in de regio Werken in een vast team, waarin iedereen elkaar kent en elkaar versterkt

  Wat wij vragen Je hebt technische kennis opgedaan als technische dienst monteur en vind het leuk om veel te sleutelenJe bent fulltime beschikbaar & bereid om in 5-ploegendienst te werkenJe beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschriftJe hebt bij voorkeur een technische opleiding gevolgd.

  Spreekt de vacature je aan, maar sluit je ervaring niet helemaal aan?Laat je gegevens achter, de kans is namelijk groot dat we nog andere passende vacatures voor je hebben!

  Over het bedrijf Je komt te werken bij een bedrijf dat ook oog heeft voor de ontwikkeling van de medewerker. Zij weten personeel voor langere tijd aan zich te binden, dit komt door de vooruitstrevende visie, prettige werksfeer en interne mogelijkheden die zij bieden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier