Stage op maat - Overig (meerdere locaties)
BAM
Bunnik, NL
4 dagen geleden

Building the present, creating the future

Om een bijdrage te leveren aan de indrukwekkende projecten van BAM hoef je niet per sé een technische opleiding te volgen.

Doe kennis en ervaring op binnen de stafafdeling van een wereldwijd opererende technische onderneming en breng een snel veranderend bedrijf verder met jouw expertise.

Wij hebben stagemogelijkheden door het hele land! Solliciteer daarom direct of neem contact op met het stagebureau.

Jouw missie

Als afstudeerder kies je zelf of samen met BAM een onderwerp uit om onderzoek naar te doen tijdens je stageperiode. Help BAM bijvoorbeeld met het verbeteren van processen, doorvoeren van ideeën, toepassen van innovaties of het oplossen van een vraagstuk.

Als meewerkstagiair draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Tijdens deze stage krijg jij de ruimte om kennis te maken met jouw vakgebied in de praktijk.

Het voornaamste doel van de meewerkstage is je oriënteren op je hoe jij je loopbaan, na het behalen van je studie, vorm wilt geven

Wat breng je mee?

 • Je volgt een opleiding in de richting van logistiek, economie, (technische)bedrijfskunde, milieukunde, veiligheid, ICT, HR, recht, marketing of communicatie.
 • Jij wilt je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van BAM binnen jouw vakgebied
 • Vergeet niet in je motivatiebrief aan te geven wanneer je gewenste start- en einddatum is, of het gaat om een meewerk- of afstudeerstage en voor hoeveel uur per week je stage wilt lopen!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Jij brengt een frisse wind mee de organisatie in en dat waarderen wij. Daarom krijg jij een stagebegeleider die jou helpt in de ontwikkeling als persoon én als professional.

  Samen zoeken jullie naar jouw talenten en ambities en werken jullie aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt.

  Ook niet onbelangrijk : bij BAM krijg je een ruime stagevergoeding.

  Wie zijn wij?

  Koninklijke BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in veel verschilldne landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  BAM staat voor indrukwekkende projecten, innovatieve oplossingen en deskundige medewerkers. Met zo'n 19.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks wereldwijd duizenden projecten tot stand.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier