Servicemonteur E Leiden
Heijmans
Leiden
34 dagen geleden

Als Servicemonteur Elektrotechniek ben je binnen deze zelfstandige job verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van elektrotechnische installaties, zoals data, zwakstroom, brandmeld en beveiliging, voor onze opdrachtgevers binnen de Utiliteit.

Tevens ben je een aanspreekpunt voor deze opdrachtgever met betrekking tot storingen en reparaties. Verder begeleid je onze partners bij het onderhoud van specifieke installaties.

Het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen behoren tot de werkzaamheden. Je werkt voornamelijk in teamverband, maar incidenteel ook zelfstandig in een dynamische omgeving.

Welkom in het team

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit, vestiging Leiden. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende serviceprojecten binnen de utiliteit.

Je team bestaat uit een aantal installatiecollegae aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken.

Je werkt nauw samen met een tekenaar en werkvoorbereider. Voorbeelden van projecten zijn het LUMC Ziekenhuis, Universiteit Leiden en de Gemeente Leiden.

Wat jij meebrengt

 • Je hebt een installatietechnische of elektrotechnische opleiding op MBO-niveau
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie binnen een elektrotechnische omgeving
 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en een dienstverlenende, klantgerichte instelling.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst (uitgangspunt 1 x per 6 weken).
 • Heijmans heeft je veel te bieden

  Werken bij Heijmans betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer : we werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen.

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met technische universiteiten.

  Daarnaast hebben we aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

  Recruiter

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier