Leerling Elektro-/Installatietechniek (BBL/BOL)
Hakvoort Professional BV
Vlissingen of Venlo, NL
1 dag geleden

Functie

Als technische kracht ga je aan de slag op de werkplaats in Emmeloord, Vlissingen of Venlo. Je biedt ondersteuning bij het repareren van grootkeukenapparatuur zoals combisteamers, ovens, kookeenheden, vaatwassers, friteuses en koelapparatuur.

Daarnaast krijg je te maken met het oplossingen van storingen (elektrotechnisch / mechanisch / gas / water / koel) aan onze horeca-

en grootkeuken installaties. Daarbij verricht je preventief onderhoud of ondersteun je de monteurs bij het plaatsen van grootkeukenprojecten.

Uiteraard wordt er ruimte en invulling gegeven aan jouw schoolopdrachten. Wellicht kun jij jezelf ontwikkelen tot een allround monteur / technicus grootkeuken en vind je jouw toekomstige baan via deze weg bij Hakvoort Professional!

Wij vragen

 • Als erkend leerbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met twee rechterhanden.
 • Je hebt kennis van en interesse in elektro- / installatietechniek.
 • Je volgt een BBL / BOL niveau 3 / 4 opleiding in een technische richting (bijvoorbeeld mechatronica niveau 3 / 4).
 • Je bent service-, klant- en oplossingsgericht.
 • Je woont in de omgeving van de vestiging in Emmeloord, Vlissingen of Venlo.
 • Wij bieden

  Als erkend leerbedrijf bieden wij jou een prettige werkomgeving. Je komt te werken in een team van gezellige en gedreven collega's die niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken.

  Uiteraard ontvang je bij ons een stagevergoeding en de tijd en ruimte voor jouw eigen schoolopdrachten! Wellicht dat deze stage / leerplek de opstap kan zijn voor een toekomstige baan bij Hakvoort Professional na de afronding van jouw opleiding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier