Medewerkers gezocht voor bij de technische helpdesk en factuurservice van KPN in Rotterdam
YoungCapital
Rotterdam, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

KPN Technische Helpdesk & Factuurservice

De dienst Factuurservice handelt klantvragen af met betrekking tot factuur gerelateerde vragen van het consumentenportfolio, KPN internet, televisie en telefonie.

De dienst Technische Helpdesk handelt klantvragen af met betrekking tot problemen die klanten ervaren met producten in het consumentenportfolio, KPN internet, televisie en telefonie.

Je herkent commerciële kansen en benut deze (cross / upsell) waardoor je ook een bijdrage levert aan de sales van de afdeling.

Werken vanuit het oogpunt van de klant op een persoonlijke manier, maakt dat de klant tevreden wordt over zijn aankoop en / of product.

Er wordt van je verwacht dat je klanten een welkom gevoel geeft, niet (of minimaal) doorverbindt, goede service verleent, problemen oplost en uitleg geeft van het leveringsproces zodat het aantal klanten dat wederom contact opneemt minimaal is.

Opdrachtgever

Je gaat werken voor het grootste facilitair contact center van Nederland. Het bedrijf handelt klantcontact af voor diverse grote namen.

Dit doen zij al vijfentwintig jaar met ontzettend veel passie voor customer care! Er wordt hard gewerkt, maar er is ook volop ruimte voor ontspanning in gezelligheid.

Je krijgt daarnaast diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden en een persoonlijke coach.

Functieeisen

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt werkervaring in de callcenterbranche.
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.
 • Je bent beschikbaar tussen de 20-40 uur. Je mag zelf kiezen voor een fulltime of parttime functie.
 • Je dient minimaal 2x per week van 18.00 tot 22.30 beschikbaar te zijn, 1x in de 3 weken op zaterdag te kunnen werken en 1x in de 6 weken op vrijdag te kunnen werken.
 • Je bent beschikbaar vanaf 25 juni!
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een betaalde fulltime training van in totaal 6 weken (waarvan de laatste 3 flexibel zijn in te roosteren tussen 09 : 00 en 20 : 00).
 • Je krijgt een salaris van €9,15 bruto per uur (vanaf 21 jaar).
 • Je krijgt tegemoetkoming in reiskosten.
 • Je kan jouw rooster flexibel indelen. De vestiging is op maandag t / m zaterdag geopend vanaf 08 : 00 uur tot 22 : 30 uur en op zondag vanaf 09 : 00 uur tot 22 : 00 uur.
 • Je gaat werken voor het grote A-merk KPN.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier