Uitvoerder Beton/ruwbouw
Centerpoint
Krimpenwaard
23 uur geleden

Introductie

Heb jij ervaring in de betonbouw / ruwbouw en wil je graag werken aan verschillende (complexe) betonwerken, dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in het realiseren van middelgrote tot grote ruwbouw projecten, zowel in de woningbouw als utiliteitsbouw.

Voor alle voorkomende betonbouw werkzaamheden in woningbouw, utiliteitsbouw en weg- en waterbouwkundige werken is de opdrachtgever een allround en volwaardig bouwpartner.

Daarnaast verzorgen ze ook het hei- en grondwerk.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van zowel complexe als minder complexe betonwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot project of meerdere deelprojecten.

Je stuurt hierbij voorlieden, betontimmerlieden en onderaannemers aan. Ook zorg je voor het opstellen van planningen en het bewaken hiervan.

Als uitvoerder ben je ook eindverantwoordelijke op de bouwplaats met betrekking tot veiligheid van de werkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau samen met een bouwkunde opleiding en minimaal 5 jaar relevante ervaring in betonwerken.

Daarnaast heb je ervaring met ondersteuning en bekistingssystemen een VCA-VOL en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast ben je woonachtig in de regio Rotterdam.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De opdrachtgever biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk uitdagende projecten.

Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier