Arboverpleegkundige (geregistreerd) – Doordeweekse Dagdiensten
LEKZ
Amsterdam
2 dagen geleden

Voor deze wereldspeler, actief op het gebied van gezond werken en reizen, zijn wij op zoek naar een Arboverpleegkundige! Deze leuke functie is in de regio Amsterdam tussen de 32-40 uur per week.

Onze opdrachtgever heeft als missie te helpen bij gezond leven, werken en reizen. Als Verpleegkundige bij de Arbodienst werk je nauw samen met bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en projectcoördinatoren.

Samen wordt er gewerkt aan het herontwerp van het verzuimproces. Op basis van triage wordt vastgesteld of er een interventie van jou of jouw collega’s nodig zal zijn.

Als Arboverpleegkundige richt je op triage en advies. Denk hierbij taken aan analyseren van het aard van de verzuim en het geven van advies aan de medewerker of leidinggevende op basis van het verzuimconsult.

Daarnaast valt casebegeleiding onder jouw takenpakket. Je voert verzuimconsulten uit met medewerkers, bereid probleemanalyses voor en stimuleert de re-

integratie zowel bij de medewerkers als bij de leidinggevende. Wanneer nodig schakel je de bedrijfsarts in voor medische beoordeling.

Je bent de specialist op het gebied van preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Functie eisen Arboverpleegkundige :

 • Je bent in bezit van een HBO-Verpleegkundige diploma;
 • Je bent een geregistreerde Arboverpleegkundige en bent in bezit over een certificaat;
 • BIG-geregistreerd.
 • Arbeidsvoorwaarden :

 • Het maximum van de salarisschaal is €3.881 per maand op basis van 40 uur;
 • Mogelijkheden in opleidingen en bijscholing;
 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een baan als Arboverpleegkundige tussen de 32-40 uur per week;
 • Het werken van doordeweekse dagdiensten!
 • Waarom via LEKZ?

  LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier