Mechanisch Monteur
AB Midden Nederland
Regio Vijfheerenlanden, NL
1 dag geleden

Bedrijf

AB Midden Nederland werkt voor diverse technische bedrijven in de regio. In alle facetten van de techniek is AB Midden Nederland vertegenwoordigd.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig monteurs, lassers en constructiebankwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ben jij een iemand met technisch inzicht en een echt sleutelaar? Kom werken in een toonaangevend productiebedrijf als (aankomend) mechanisch monteur!

Je komt te werken op de werkplaats waar allerlei machine-onderdelen vanuit de productielocatie worden aangeleverd. Op onderhoudsdagen worden de productielijnen stilgelegd en onderdelen bij jou aangeleverd.

Op de werkplaats waar tussen de 15 en 20 collega's werken voer je onderhoud en revisiewerkzaamheden uit aan de werkbank.

Wij zoeken voor dit bedrijf een monteur. Zowel ervaren als aankomende monteurs met technisch inzicht nodigen wij van harte uit te reageren! Herken jij je in onderstaande functie-

eisen? Wellicht is deze vacature dan echt iets voor jou!

 • Je hebt technisch inzicht en kunt tekening goed lezen
 • Je hebt ervaring met sleutelen aan machines of machine-onderdelen
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent collegiaal
 • Je bent heel nauwkeurig in je werk
 • Wij bieden jaarrond vast werk bij een toonaangevend productiebedrijf. Uiteraard met goede arbeidsvoorwaarden. Enthousiast geworden over de vacature?

  Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Een korte motivatie bij je sollicitatie wordt erg op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier