Werktuigbouwkundig tekenaar
RAAAK Personeel
Rotterdam, Zuid Holland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Wat ga je doen Werktuigbouwkundig tekenaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Salaris tussen € en € en werken in Rotterdam! Als werktuigbouwkundig tekenaar / engineer bestaat je werk uit het ontwerpen, tekenen, (door)ontwikkelen en specificeren van (bestaande) producten in de afvalbranche, zowel digitaal als in de werkplaats.

Je werkt nauw samen met de productieafdelingen en de werkvoorbereiding om werkbare ontwerpen te creëren en te produceren.

Het is van belang dat je al ervaring hebt opgedaan met soortgelijke werkzaamheden, bij voorkeur in een technische productie-omgeving.

Alle werkzaamheden vinden plaats op locatie, waardoor je direct het resultaat van jouw tekeningen en ontwerpen in het eindproduct ziet.

 • Jij hebt al ervaring met het werken met een tekenpakket, bij voorkeur Solid Works. Tevens kom je regelmatig in de fabriek zodat je weet wat daar speelt;
 • zo kunnen de werkzaamheden nog beter op de productie afgesteld worden. Herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel en heb je ook nog eens een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal?

  Reageer dan snel! Wat breng je mee - Afgeronde opleiding MTS of HTS werktuigbouwkunde; - Ervaring met een tekenpakket, bij voorkeur Solid Works.

  Wat krijg je er voor terug - Hoge mate van eigen verantwoordelijkheid; - Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; - Een mooi salaris (tussen € en € ).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier