Verkoopmedewerker Julia's Nijmegen (8-12 uur per week)
NS
Nijmegen, NL
5 dagen geleden

Vacature informatie

Julia's Nijmegen is geopend van 6 : 30 uur tot uiterlijk 22 : 00 uur. Voor deze vacature ben je zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar.

Onze nieuwe collega kan openen (06 : 00 uur aanwezig) en een keer tot sluit werken (tot uiterlijk 22 : 30 uur). Het gaat om een flexibel rooster, verspreid over de openingstijden, ca.

2 diensten per week. Ervaring in de horeca is een pre.

Verkoper, barista, Italiaanse kok, jij bent het allemaal! Aandacht, dát is waar het bij Julia’s om draait. Aandacht voor onze service, maar ook voor elkaar. Benvenuto!

Snel een latte maken, broodjes in de oven of pasta in de pan? Jouw dag vliegt voorbij. Samen met je team ga je ervoor. Knallen! Nóg een reiziger die de trein haalt dankzij jullie snelle service.

Leuke collega’s, een gezellige omgeving en altijd nieuwe gezichten over de vloer. Geen dag is hetzelfde. Maar werken op het station betekent ook flexibel werken.

Geen negen tot vijf baan, maar shifts van vroeg tot laat. Zo houd je tijd over voor zaken die ook belangrijk voor je zijn.

Weten wat je gaat verdienen? Check hiervoor de salariscalculator.

De hectiek en dynamiek van het station maken het voor mij een hele leuke werkomgeving. De snelheid van een goede service blijft daarbij een mooie uitdaging! (Erik, verkoopmedewerker)

Bij NS Retail werken we allemaal met dezelfde kernwaarden. We doen het samen , zorgen voor een positieve sfeer, hebben aandacht voor elkaar en zorgen samen voor het beste resultaat.

Nieuwsgierig? Klik om meer te lezen over onze kernwaarden.

 • een goed salaris (check onze salariscalculator),
 • de mogelijkheid om na 7 maanden een vast contract te krijgen,
 • werken in flexibele diensten met een vast aantal uren per week,
 • een gezellig team, we doen het samen!
 • tot 60% korting bij diverse winkels op het station,
 • leren en groeien on the job (MBO 3 of 4 opleiding),
 • dynamiek in een hectische omgeving.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier