Projectcoördinator wegen Amsterdam
bouwhuysch
Amsterdam, NL
18 uur geleden

Als projectcoördinator wegen ben je betrokken van projectverwerving tot de realisatie en oplevering. Het komen tot een winnende inschrijving en projectvoorbereiding is jouw ding.

Samen met een leuk team gaan voor een optimaal resultaat. Jij krijgt energie van het coördineren van diverse projecten, inplannen van medewerkers en materiaal op zowel grote als kleine projecten.

Tevens ben je kennisdrager en facilitator van projectprocessen en systemen en weet complexe situaties te overzien en te schakelen op de momenten dat het moet.

Jouw skills

 • HBO werk en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring binnen de infrabouw;
 • Ervaren in UAV-GC en RAW projecten.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is als grote aannemer in de infrastructuur intensief betrokken bij de totstandkoming van integrale projecten.

  Als hoofdaannemer sturen ze vaak zeer innovatieve, integrale projecten aan. De voornaamste opdrachtgevers zijn provincies, gemeenten en private opdrachtgever.

  Het bedrijf loopt voorop m.b.t. de nieuwste ontwikkeling, zowel technisch als in samenwerkingsvormen. Een podium waar talent kan excelleren

  Benefits - Projectcoördinator wegen Amsterdam

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Maar is dat niet vanzelfsprekend?

  Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als projectcoördinator. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een salaris tussen de €3500,- en €4500,- per maand .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier