Uitvoerder
Eminent
Den Haag, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Op zoek naar uitdaging in de complexe bouw? Lees dan snel verder! In deze rol als uitvoerder werk je aan complexe utiliteits-en industrieprojecten.

De projecten worden veelal uitgevoerd op krappe bouwlocaties met beperkte toegangswegen. Dit maakt het dat ieder project naast het bouwtechnische ook logistiek uitdagend is.

Projecten variëren van binnenstedelijke (her)ontwikkelingen tot luchthavens, academische ziekenhuizen tot energiecentrales.

Veiligheid en wet- en regelgeving zijn punten die meer dan ooit aandacht krijgen. Ieder project is uniek wat betekent dat alles maatwerk is.

Met jou communicatieve vaardigheden weet jij op de juiste manier mensen te benaderen. Je weet de grenzen op te zoeken wat kan binnen de planning en coördineert de voortgang.

Door jou doelgerichtheid en organisatietalent worden bouwprocessen op de meest optimale manier uitgevoerd en fungeer jij als de verbindende factor.

Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80, m.spier eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Ervaring als bouwkundig Uitvoerder
 • Minimaal afgeronde MBO- opleiding Bouwkunde
 • Je bent een geboren leider voor de bouw en kan goed het overzicht bewaren. Snel kunnen schakelen en beslissingen durven nemen zijn vaardigheden die jij goed beheerst.

  Je voelt je op je gemak tussen de mensen en hier pas jij je communicatieve vaardigheden op de juiste manier toe. Naast een autonome persoonlijkheid ben je een echte teamplayer.

  Ook heb je affiniteit met integraal werken en benader je het bouwteam vanuit coachend leiderschap. Met passie voor het vak is deze rol voor jou weggelegd!Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel!

  Bedrijfsomschrijving

  Werken in de complexe utiliteitsbouw en de industriebouw vraagt om experts. Specialisten in operationeel en beperkt gebied.

  Een goed fundament is hierin van essentieel belang. Resultaatgericht samenwerken staat binnen dit landelijk opererend bouwbedrijf centraal, daarnaast hebben ze collegialiteit hoog in hun vaandel staan.

  Het fundament is onlosmakelijk verbonden met klantgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid. Met een eigen betonfabriek en timmerloods hebben ze alle faciliteiten in house om snel te kunnen schakelen.

  Naast bouwen aan projecten is er veel gelegenheid om aan jezelf te bouwen. Gezamenlijk wordt er gekeken naar jou wensen en ambities.

  Aan de hand daarvan worden er opleidingen en trainingen aangeboden die daar naadloos op aansluiten.

  Arbeidsvoorwaarden

  Binnen deze functie word je beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt voorzien van een auto, laptop en telefoon.

  Samen met je leidinggevende wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan gemaakt waaruit opleidingsmogelijkheden kunnen voortvloeien.

  Een nieuwe omgeving met nieuwe afspraken maken het een uitdaging die bij jouw past!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier