Allround Verzekeringsadviseur
Wolters Advies
Boekel, NL
1 dag geleden

Kom werken bij ons!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Personato is voor Wolters Advies op zoek naar een Allround Adviseur waar je verantwoordelijk bent voor advisering van particuliere en deels zakelijke verzekeringen.

Ben je in het bezit van de gevraagde diploma's en heb jij ervaring in een soortgelijke functie of juist niet en wil je hier naar toe groeien?

Neem dan snel contact op!

Omschrijving

Voor Wolters Advies gevestigd in zowel Escharen als Boekel zijn we op zoek naar een Allround Adviseur die het voortouw kan pakken.

In deze rol krijg je voldoende vrijheid de functie op jouw manier in te vullen. Je hebt het volgende takenpakket : Je bezoekt huidige en potentiële klanten en adviseert deze op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen en deels particuliere en / of hypotheken en levensproducten.

Je onderhoudt contact met bestaande relaties en bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van de portefeuille. Bij Wolters Advies wordt gewerkt met zelfsturende teams en jij wordt hier onderdeel van en je werkt volledig mee.

Je bent dus geen feitelijk leider maar weet wel op de juiste momenten knopen door te hakken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier