Medior QA Engineer
sQout
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Profiel Medior QA Engineer

Als je het leuk vindt om bij een bedrijf te werken dat groeiende is en het ontwikkelteam van zeven professionals wil uitbreiden, lees deze vacature dan aandachtig.

Jullie richten je op doeltreffende en creatieve online oplossingen voor een bepaalde branche. Je let op de kwaliteit van huidige en nieuwe functies.

Stel dat een cliënt van een opdrachtgever een online reservering wil plaatsen. Dankzij jou en je team verloopt dit vlekkeloos.

Je werkt nauw samen met ontwikkelaars, die op hun beurt aan de slag gaan met je testresultaten. Uiteindelijk ben je een kwaliteitsbewaker.

Ook de release van een (nieuwe) update vindt niet plaats zonder dat jij het groene licht geeft. Verfijningen, perfectioneringen, het valt allemaal onder jouw takenpakket.

Gevraagd Medior QA Engineer

Hbo werk- en denkniveau, liefst een technische inslag

Je woont bij voorkeur in Amsterdam of omgeving

Je beheerst de Engelse taal, mondeling en schriftelijk

JavaScript en Jira zijn bekenden van je, net als Agile

Ongeveer 4 jaar ervaring met kwaliteitsverbetering en met (geautomatiseerd testen)

Ervaring met het testen en accepteren van user stories

Bedrijfsprofiel Medior QA Engineer

Dit bedrijf is gevestigd in een modern kantoorpand, voorzien van alle moderne gemakken en faciliteiten, in een hippe buurt in Amsterdam.

Die locatie is heel toepasselijk, want de bedrijfswerkzaamheden zijn ook vernieuwend. Er staat een specifieke branche centraal, wat ervoor zorgt dat er over deze sector veel vakkennis in huis is.

Ondersteuning bij de bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord is de beste omschrijving. Hoe kan er online gereserveerd worden, hoe blijven je website en sociale media up-to-date, hoe maak je van geïnteresseerden die op je site snuffelen échte klanten?

Zulke vragen en nog veel meer zijn bij jullie in goede handen. De opdrachtgevers lopen uiteen van groot en heel bekend tot lokale beroemdheden’.

Om iedereen optimaal van dienst te kunnen zijn, bouwt dit bedrijf de juiste software én realiseert een hypermodern en actueel e-commerceplatform.

Natuurlijk doe je dit allemaal met state of the art tools en andere benodigdheden.

Niet alleen de opdrachtgevers zijn enthousiast. Ook je toekomstige collega’s, die een jong en super betrokken team vormen, zijn trots op wat ze bereiken en voelen zich enorm betrokken bij het bedrijf, de werkwijze én de opdrachtgevers.

Het ruikt naar meer, waardoor het aantal opdrachtgevers bijna met de dag groeit. Niet alleen door de uitstekende website, maar net zo goed dankzij mond-tot-mondreclame vanwege het enthousiasme voor de unieke en doeltreffende succesformule.

De ambiance binnen het bedrijf is zeer goed. Behalve hard werken is er tijd voor een gezellige vrijdagmiddagborrel, af en toe een bedrijfsknalfuif en niet te vergeten de smakelijke lunches waarmee je regelmatig wordt verwend.

Arbeidsvoorwaarden Medior QA Engineer

Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , salarisrange tussen € 3900,- en € 4600,- obv 40 uur

Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring

Heel veel kansen om te groeien, persoonlijk en qua carrière

Je collega’s zijn stuk voor stuk toppers

Je geniet van allerlei extra’s

Alle middelen die je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te doen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier