Begeleider crisisopvang
's Heeren Loo
Apeldoorn, NL
21 uur geleden

Waar ga je werken?

s Heeren Loo Apeldoorn biedt crisiszorg voor intra- en extramurale cliënten met een verstandelijke beperking. Crisiszorg kan nodig zijn als er door een plotselinge of oplopende, (ernstige) ontregeling het welzijn van de cliënt en / of zijn omgeving niet gewaarborgd is.

Bij onze crisisopvang mogen cliënten tot rust komen. Het is er veilig en gestructureerd. De cliënten krijgen de begeleiding en behandeling aangeboden die zij op dat moment nodig hebben om te kunnen stabiliseren.

Wij bieden ruimte aan 5 cliënten tegelijk. Dit is verdeeld over 2 kamers voor de instroom vanuit inbewaringstelling (ibs), 1 kamer voor langdurige observatie & behandeling en 2 kamers voor crisisbedden.

De duur van het verblijf is dus wisselend.

Samen met het multidisciplinaire team van arts, gedragswetenschapper, teamleider en persoonlijk begeleider wordt er op dagelijkse basis overlegd om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de situatie.

Wie ga je helpen?

Op de crisisopvang kun je een mix aan cliënten treffen, waarbij de samenstelling continue verandert. Alle cliënten hebben een verstandelijke beperking.

Het cognitieve niveau en sociaal / emotionele niveau en de eventuele bijkomende problematiek kan uiteen liggen.

Hoe ga je helpen?

Samen verder kijken dan alleen de punt van de ijsberg die je in eerste instantie ziet. Wat heeft de cliënt in deze crisis nodig?

Wat maakt zijn wereld weer veilig?

Jij zoekt verder, daar waar anderen stoppen. Daarin ben je creatief. Doordat je flexibel bent, pas jij je gemakkelijk aan aan de steeds veranderende begeleidingsvraagstukken.

We bieden zoveel mogelijk een groepsgericht dagprogramma aan. Dit is gericht op stabilisatie van de specifieke cliëntsituatie.

Dit bieden wij

 • Een hele interessante en dynamische werkplek voor 32 tot 36 uur per week.
 • Een team met super professionele collega’s. We geven elkaar feedback; hier kun je je volop ontwikkelen!
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.025,- tot maximaal € 2.993,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • De ruimte door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing. Op deze locatie werkt een meewerkend teamcoördinator die jou coacht.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (lees : 13e maand) van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%
 • Jaarlijks ontvang je extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven jouw wettelijke vakantie-uren.
 • Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3, mbo-niveau 4 of hbo-niveau binnen de gezondheidszorg.
 • Je hebt al minimaal 3 jaar werkervaring met cliënten met een verstandelijke beperking.
 • Stressbestendigheid is een must. Je gaat stressvolle situaties met cliënten zeker niet uit de weg en je hebt regie over je gevoelens en gedachten in stressvolle situaties.
 • Je bent zelfbewust en doet wat je zegt. Ook reageer je snel en adequaat.
 • Je kunt zelfstandig handelen in uiteenlopende situaties.
 • Solliciteren of meer weten?

  Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Joyce Harleman, recruiter via telefoonnummer 06 - 51 09 69 53.

  Heb je interesse? Solliciteer zo snel mogelijk en uiterlijk op 30 juni.

  Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past?

  Iedere maandag van 12 : 00 tot 12 : 30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

  Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt.

  En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

  Daarom vinden de eerste gesprekken online plaats.

  Wil je meer weten?

  Bel of app recruiter Joyce Harleman.

 • 31651096953
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier