Data Puzzelaar bij i-Refact
i-refact
S-HERTOGENBOSCH
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Data, data en nog eens data. Onze core-business bestaat uit het automatiseren van het data logistieke proces voor gerenommeerde bedrijven.

De nagestreefde aanpak leidt tot een betrouwbare en auditeerbare data voorziening die flexibel kan reageren op de continue veranderende behoefte van klanten.

Er wordt hierbij gewerkt met een model gedreven aanpak die ondersteund wordt door een uniek, zelf ontworpen product. Om de markt te kunnen benaderen die voor ons openligt, groeien we hard.

Heel hard. Daarom zijn er consultants nodig!

Functieomschrijving

Als consultant ben je vooral heel nieuwsgierig, analytisch sterk en los je graag complexe problemen op.

Om er een metafoor aan te koppelen : wij zijn op zoek naar mensen die graag de ingrediënten verzamelen, ordenen, classificeren en beschikbaar stellen.

Voor een kwaliteitsmaaltijd is de voorbereiding van de ingrediënten een cruciale stap!

Onze focus ligt niet direct op techniek, maar zonder techniek zal de complexiteit voor onze klanten niet opgelost kunnen worden.

Wij vinden balans in het modelleren van data en het technisch integreren van onze oplossing in het IT landschap van de betreffende klant.

Het werk bestaat uit het inventariseren van klantbehoeften, het polsen waar het probleem zit en wat er opgelost moet worden, en bepalen hoe dit opgelost kan worden.

Dit om zoveel mogelijk informatie naar boven te halen. Je gaat hierbij werken voor klanten die zich met name in de regio van de Randstad bevinden.

Jij analyseert zowel de data-behoefte als hetgeen er aan data beschikbaar is of beschikbaar gesteld moet worden.

Wij vragen

 • Je bent heel nieuwsgierig : je vraagt continu door (waarom waarom waarom) en je probeert zo achter het probleem te komen en zoveel mogelijk info te verzamelen
 • Je houdt van puzzelen met data
 • Je hebt kennis van SQL, affiniteit met data(modellering) en databases
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent iemand die eerst het probleem wilt begrijpen in plaats van dat je meteen oplossingen aandraagt
 • Je kunt goed met zelfstandigheid omgaan
 • Je hebt durf en (een gezonde dosis) zelfvertrouwen
 • Je bent transparant naar jezelf toe en je kunt jouw verbeterpunten aangeven
 • Je bent bereid om deels in Den Bosch, deels op klantlocatie te werken.
 • Wij bieden

  Hoe wij precies te werk gaan? Gewoon een keer langskomen. Jij vertelt wie je bent, waar jouw interesse naar uitgaat en waarom je deze interesse hebt, en vanuit deze weg wordt er gekeken naar mogelijkheden.

  Wij helpen jou op weg en jij wordt getraind en begeleid om een kei te worden in het vak en de wijze waarop wij daar invulling aan bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier