Verpleegkundig Specialist GGZ – Regiebehandelaar Amsterdam
TMI Interim
Amsterdam, Nederland, NL
1 dag geleden
source : Joblift

Vacature Regiebehandelaar in AmsterdamVoor een zorginstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een regiebehandelaar. Staat u als verpleegkundig specialist GGZ open voor een nieuwe stap en heeft u affiniteit met de verslavingszorg?

Dan hebben we een interessante functie beschikbaar voor minimaal 16 uur per week, waarbij het zowel mogelijk is om in loondienst te treden als om op ZZP basis aan de slag te gaan.

Heeft u mogelijk interesse en ontvangt u graag meer informatie? Dan zien we uw reactie op deze vacature graag tegemoet.Over de functie regiebehandelaarAls verpleegkundig specialist / hoofdbehandelaar verricht u psychiatrisch onderzoek, stelt u de diagnose en behandelt u patiënten met doorgaans co-

morbide psychische / psychiatrische problematiek dan wel psychosociale problematiek. De functie wordt in multidisciplinair verband uitgeoefend, waarbij u als psychiater hoofdbehandelaar en eindverantwoordelijk bent.

U heeft een coördinerende rol in het multidisciplinaire team door het geven van richtlijnen en aanwijzingen aan andere deskundigen.

Tevens stuurt u actief op een correcte zorg- en DBC-administratie en bent u verantwoordelijk voor het realiseren van de doelen in het dashboard.Wij vragen :

 • U heeft een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en staat als zodanig geregistreerd in het BIG-register;
 • U houdt uw kennis bij door bestudering van vakliteratuur en deelname aan symposia, cursussen en intervisie;
 • U heeft affiniteit met de verslavingszorg;
 • U kent relevante (delen van) wetten zoals de Wet BIG, de WGBO en BOPZ.Wij bieden :
 • Een uitdagende en dynamische functie direct in dienst bij desbetreffende organisatie, of op ZZP basis;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier