Vakantiemedewerker gezocht!
Start People
Hindeloopen, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij gaat als Allround medewerker bij een leuke camping werken in de buurt van Workum, In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het campingterrein, Je werkdag start in de ochtend, je gaat dan de toiletgebouwen schoonmaken en doet een ronde over het terrein doen om te kijken of alles goed verloopt.

Daarnaast vindt er natuurlijk onderhoud plaats op het campingterrein, hier help jij ook bij. Afhankelijk van je kwaliteiten kunnen dit afwisselende werkzaamheden zijn.

Wie ben je?

Je bent een spontaan en gastvriendelijk persoon en je houdt er van om buiten te zijn. Je bent niet bang om vieze vingers te kijgen en staat er voor open om de werkzaamheden die er moeten gebeuren uit te voeren.

Je bent beschikbaar om in het weekend ochtenddiensten te werken en je staat er voor open om in het weekend tot in het begin van de middag te werken als het druk is.

Je bent fulltime en flexibel inzetbaar.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een relatie van Start People ten zuidoosten van Workum.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou leuk vakantiewerk in de buitenlucht. Je bent veel in contact met mensen, mensen komen bijvoorbeeld bij jou als ze vragen hebben over waar ze iets kunnen vinden.

 • Wij bieden een bruto uurloon van €10 tot €12 euro afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
 • Er is een mogelijkheid voor een reiskostenvergoeding, dit gaat in overleg.
 • Deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier