Payroll consultant / salarisadviseur
ABAB Accountants en Adviseurs
Uden
5 dagen geleden

Wat vragen we van je?

 • Relevante opleiding op hbo / mbo-niveau
 • Proactief
 • Communicatief
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • 33 vakantiedagen
 • Regie over je loopbaan
 • Veel aandacht voor opleiding
 • Jij zet ABAB Salaris- en Personeelsdiensten op de kaart als fullservice advieskantoor. Je bent verantwoordelijk voor new business en je zorgt voor upsell en cross sell bij bestaande kanten.

  Daarnaast ben je een sparringpartner voor onze klanten en kun je adviseren over inhoudelijke vraagstukken.

  Jouw werk in het kort

  Je maakt deel uit van een afdeling met 24 collega’s. Je werkt nauw samen met de (senior) payroll professionals, teamleiders en andere consultants.

  Als payroll consultant / salarisadviseur ben jij de spil in onze dienstverlening. Tevens onderhoud je veel contact met de relatiemanagers binnen de ABAB Groep.

  Je bouwt een eigen netwerk op en ondersteunt de organisatie in het geven van advies en brengt producten onder de aandacht, die jijzelf of collega’s kunnen inzetten richting de klanten en prospects.

  Zo kan jouw dag eruitzien

  Vandaag bekijk je, voorafgaand aan je eerste afspraak, vanuit huis nog even het laatste nieuws. Je ziet dat deze prospect onlangs een geslaagd bedrijfsfeest heeft gevierd, dát is een mooie ijsbreker voor het gesprek!

  Op de terugweg wordt je gebeld door één van je collega’s die een casus aankaart bij één van zijn / haar klanten. Op basis daarvan besluit je om even langs de betreffende klant te rijden.

  Als je weer op kantoor bent, bekijk je samen met je collega’s tot welke acties de gemaakte afspraken leiden. Tijdens een gezellige teamlunch praat je bij met je collega’s.

  s Middags ga je aan de slag met de voorbereiding op een workshop die je morgen geeft bij een van je klanten. Het gaat over het laatste nieuws met betrekking tot de cafetariaregeling.

  Gesneden koek dus dat komt zeker goed!

  Dit valt ook onder jouw verantwoordelijkheid

  Je adviseert klanten op het gebied van salarisadministratie, payrolling en complexe loonvraagstukken. Op detacheringsbasis voer je werkzaamheden bij klanten uit.

  Je doet diverse salarisadministratieonderzoeken, analyseert en rapporteert de resultaten hiervan en draagt verbetervoorstellen aan.

  Je geeft regelmatig lezingen, demo’s en workshops. Je bent actief in een of meerdere bedrijfsnetwerken. Je onderhoudt contacten met externe instanties en treedt op als vertegenwoordiger van de klant.

  Daarnaast vertegenwoordig je ABAB op beurzen en bijeenkomsten.

  Jouw profiel

  Voorheen heb je ervaring opgedaan als salarisadministrateur. Je gaat van nature zorgvuldig te werk. Daarnaast ben je proactief, commercieel ingesteld en je zet graag je netwerk in voor acquisitie.

  Je hebt een relevant diploma, aangevuld met het Praktijkdiploma Loonadministratie. In het ideale geval heb je ook het diploma Vakopleiding Payroll Services (VPS of CPS) op zak.

  Je beschikt in ieder geval over actuele kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving en over relevante werkervaring.

  Heb je eerder gewerkt met integrale payroll-software en in het bijzonder Loket.nl, dan is dat zeker een pré!

  Wat wij je bieden

  Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

  Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

  Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook om de ontwikkeling van soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden.

  We stimuleren je om zelf de verantwoordelijkheid en regie te nemen voor je loopbaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier