Aankomend Veldwerker met technisch inzicht - fulltime
AB Midden Nederland
Ede, NL
1 dag geleden

AB Midden Nederland werkt voor diverse bedrijven in het groen. Onze vakmensen werken bij particuliere hoveniers, gemeentes en groot groenvoorzieners.

Zo zoeken wij regelmatig hoveniers en medewerkers groenvoorziening. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever in Ede is een milieu adviesbureau met circa 30 medewerkers dat zich richt op bodem(activiteiten). Zij doen (water)bodemonderzoeken, partijkeuringen grond & bouwstoffen, mechanische boringen, asfaltboringen, landmeten en begeleiding van saneringen.

Dit doen ze in heel Nederland en soms in het buitenland.

Voor deze organisatie in Ede zoeken wij een aankomend veldwerker met technisch inzicht. Als aankomend veldwerker met technisch inzicht Ede ga je je bezighouden met het nemen van monsters op het land en in het water, het uitvoeren van bodemonderzoeken, het uitvoeren van metingen en het maken van veldtekeningen.

Je houdt je daarbij ook bezig met de technische aspecten van het veldwerk. Je kunt overweg met technische machines, zoals de shovel en de tractor.

Maar ook ben je handig in het verrichten van kleine technische reparaties of het bedenken van oplossingen bij technische problemen.

Wanneer je niet de certificaten hebt die gevraagd worden, bieden wi je een scholingstraject aan. Tijdens die scholingstraject zul je met een andere collega op pad gaan.

Wanneer je de certificaten behaald hebt mag je ook zelfstandig op pad.

Dit breng je mee

 • Je hebt aantoonbare affiniteit met veldwerk, weg- en waterbouw, of werk wat daarmee te maken heeft
 • Je hebt technisch inzicht
 • Je bent gemotiveerd en hebt de wil om te leren
 • Je bent betrouwbaar en klantgericht
 • Ervaring op de shovel of de tractor is een pré
 • Je hebt rijbewijs B
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Ede
 • Ervaring met buitenwerk en machines is een pré
 • Ons aanbod

  Wij bieden je uitdagend en afwisselend werk in de buitenlucht, met de mogelijkheid om veel te leren. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega's.

  Verder bieden wij een scholingstraject, waarbij je diverse certificaten kunt behalen. Het startsalaris wat daarbij hoort ligt tussen de 10 en 12 euro bruto per uur.

  Ben je enthousiast geworden over de vacature aankomend veldwerker met technisch inzicht Ede? Wacht dan niet langer en bel voor meer info, of solliciteer direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier