Medewerker klantenservice
Randstad
Schiphol-Rijk, NL
6 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij een ervaren klantenservice medewerker op zoek naar een volgende stap? Zit multitasken echt in jouw bloed, krijg je er energie van om veel zakelijke en particuliere klanten te spreken van over heel de wereld en ben jij van nature oplossingsgericht ingesteld?

Dan zou dit wel eens de vacature voor jou kunnen zijn.

Klantenservice medewerker in Schiphol Rijk voor 40 uur per week!

Het bedrijf

FedEx / TNT is een internationaal opererend bedrijf en levert miljoenen documenten, pakketten en vrachtzendingen aan klanten over de hele wereld.

Van licht tot zwaargewicht, en zowel binnen Nederland als naar New York, Hongkong of Parijs. Ze hebben vestigingen in meer dan 127 landen en er werken meer dan 17.

000 mensen. Vanwege klanten uit allerlei verschillende landen heerst er een internationale sfeer bij dit bedrijf. De werkvloer bij de klantenservice ademt professionaliteit en samenhorigheid!

De pluspunten :

 • Dit is een vervolgstap in jouw klantenservice carrière bij FedEx / TNT;
 • Je kan doorgroeien en er wordt gekeken naar jouw kwaliteiten. - Fijn, want zo zet jij mooie stappen in het zakelijk klantcontact.
 • Er wordt gekeken naar een toekomstvisie voor jou en daarnaast kom je te werken in een team waar een fijne sfeer absoluut de boventoon voert en iedereen het naar zijn / haar zin heeft.
 • De beloning : 12,56 bruto per uur, daarnaast krijg je ook nog een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Auto in bezit? Je kan gratis parkeren! (we raden je ook aan met de auto te gaan!)
 • Wat ga je doen?

  De telefoon gaat af, de mail pop-up verschijnt! De klanten van FedEx hebben jouw advies nodig. Dit kan een groot bedrijf zijn waarbij je contact hebt met de magazijnchef maar ook de directeur van een kleiner bedrijf is jouw klant.

  Bijvoorbeeld : hoe staat het met mijn levering van 3 pallets naar Tokyo? Komt alles goed aan? Jij weet het antwoord op de vraag! Krijg je een klacht binnen via de mail?

  Dan overleg jij met je collega's en kijk je naar de beste oplossing. Dit maakt de functie van klantenservice medewerker bij FedEx / TNT heel breed.

  Elke dag is het weer met volle energie aan de slag gaan, snel schakelen in verschillende systemen, probleemoplossingsgericht werken en dus klanten zo goed mogelijk helpen.

  Je krijgt je verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  Interesse gewekt? Check of je jezelf hierin herkent :

 • Je hebt in ieder geval HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een servicegerichte, klantvriendelijke en commerciële instelling;
 • Je bent pro-actief;
 • Je hebt recente ervaring in de klantenservice;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift zowel in het Nederlands als in het Engels, dit is heel belangrijk!;
 • Je bent woonachtig in een straal van maximaal 25 km rond de vestiging in Schiphol-Rijk (check jouw reistijd voor je solliciteert) en je bent in het bezit van eigen vervoer (er is parkeergelegenheid bij de vestiging).

  De openingstijden zijn van 08 : 00 tot 19 : 00, jij bent beschikbaar om regelmatig tot 19 : 00 te werken en jij wil graag 40 uur per week werken.

  Solliciteren via de button en dan?

  Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan via de button en dan bekijken we jouw CV. Als je aan de eisen voldoet bellen we je op! Samen bespreken we jouw CV, wensen en werkervaringen.

  Diezelfde dag wordt je voorgesteld als we jou vinden passen bij deze functie en wie weet kan je diezelfde week nog op gesprek! En als je op gesprek gaat?

  Dan krijg je hulp bij de voorbereidingen voor een sollicitatiegesprek! Je kan ons bereiken op 020-5208850 of via callflexrecruitment nl.randstad.com.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier