Systeembeheerder (Citrix/ VMware)
StackOps B.V.
Amsterdam, Noord Holland, NL
9 uur geleden
source : Monsterboard

Ben jij op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van Citrix en VMware? Heb jij een brede kennis van de markt en wil jij je volgende stap zetten in jouw carrière?

Wat ga je doen? Deze organisatie is op zoek naar een ervaren system specialist. Iemand die VMware en Citrix rauw lust. Een engineer die precies weet hoe deze omgevingen in elkaar steken.

Je gaat werken binnen een heel mooi bedrijf in Nieuw Vennep, waar een technische system engineer zoals jij, je als een vis in het water zult voelen.

Ze werken hier met alle moderne pakketten en technieken en zelf ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Er zijn dus ruime mogelijkheden om jezelf verder te certificeren en er wordt veel aan kennisdeling gedaan met collega's onderling.

Wie ben je? - MBO of hoger; - VMware of Citrix certified; - Recente MS certificaten; - Zelfstandig; - Goede Nederlandse taalbeheersing (woord en geschrift).

 • Wat mag je verwachten? - Deze top baan - Salaris tussen de € en de € bruto per maand; - Vakantiegeld + 25 vakantiedagen;
 • Maandelijkse Prestatievergoeding; - Onkostenvergoeding voor internet thuis en gebruik van mobiel; - Laptop; - Pensioenregeling;
 • Trainingsmogelijkheden. Waar ga je werken? Deze organisatie heeft de transitie gemaakt van leverancier naar e-commerce en dat brengt de nodige uitdagingen en mogelijkheden met zich mee! Zij zijn gespecialiseerd in producten zoals Citrix, VMware en Microsoft.
 • Inmiddels is het een bedrijf van bijna 1000 man groot met kantoren in Nederland en Duitsland. Ze groeien snel en daar kan jij deel van uitmaken! Waarom niet de kans van je leven pakken?

  Reageer snel en stuur je CV + motivatie naar (of bel 070- 2 197 197) en grijp deze kans! Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier