Begeleider SPH Flexteam Zon & Schild Amersfoort (4 tot 28 uur)
GGz Centraal
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Ben jij de begeleider die werken met verschillende doelgroepen juist als een positieve uitdaging ziet? Of wil je kennis maken met de diverse doelgroepen?

Solliciteer dan vandaag nog of bel met Sander en Eveline van het Flexbureau op 06-53847859 en / of 06-22581109.

Als flex-begeleider ondersteun je het vaste team ten behoeve van de continuïteit van zorg voor onze patiënten. Je zorgt in nauwe samenwerking met je collega's voor een optimaal behandel- en leefklimaat.

Je wordt ingezet via het Flexbureau. Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en mogelijkheden stemmen we samen af op welke afdeling je ingezet wordt binnen Zon & Schild in Amersfoort.

Arbeidsvoorwaarden :

 • een parttime contract voor 4 tot 28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • verschillende mogelijkheden tot het volgen van een opleidingen, o.a. kun je via de afdeling trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;
 • uitstekende waaronder een collectieve verzekering en een fietsenplan;
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van onze selectieprocedure, wij regelen de aanvraag en vergoeden de kosten.
 • Functie eisen :

  Werken met verschillende doelgroepen is voor jou een positieve uitdaging. Je hebt snel overzicht in de soms complexe situaties, je weet jouw manier van communiceren soepel aan te passen en je bent niet bang om jouw overtuigingskracht in te zetten.

  Verder vragen wij :

 • diploma SPH (social work);
 • kennis van de diverse psychiatrische ziektebeelden;
 • kennis van- en ervaring in- het werken binnen de volwassenen- en / of ouderenpsychiatrie (bij voorkeur zowel in de acute als in de langdurige zorg;
 • reistijd naar Zon & Schild is maximaal 45 minuten.
 • Bij interesse in deze vacature :

  Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Sander Brouwer op 06-22581109 of met Eveline Flos op 06-

  53847859 (beiden zijn medewerkers flexbureau)

  Zij nemen graag de tijd voor je!

  Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

  Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder.

  Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

  Uitgebreide informatie over de

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier