Junior projectmanager
Voort
Utrecht
3 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als junior engineer richting de werktuigbouwkunde heb jij de ambitie om projecten volledig te begeleiden na de verkoop. Denk hierbij aan het afstemmen van klantwensen en deze tevens op de hoogte houden van ontwikkelingen, aanpassingen en vorderingen.

Daarnaast contact met de interne betrokkenen als externe leveranciers, om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen budget rond komt.

Het gaat hierbij om een machinebouwer binnen de food industrie, met zowel stand alone oplossingen als totale lijnen en installaties.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde junior die een goede stap willen zetten in zijn / haar carrière en niet bang is voor een flinke uitdaging.

Vanwege de aard van het werk, krijg jij de kans om je te ontwikkelen en de starten met wat kleinere projecten, om snel al meer en / of grotere projecten te gaan begeleiden.

Onder begeleiding van een senior engineer als personal coach, ga jij een vliegende start maken. Op deze manier krijg je een goed inzicht in de markt en krijg je een bredere technische achtergrond.

Een leerzame functie binnen een erg persoonlijke, innovatieve en sociale omgeving.

Ben jij de kandidaat?

We zijn op zoek naar iemand met een HTS diploma, voorkeur richting werktuigbouwkunde én met een gezonde ambitie om te ontwikkelen.

Liefst ben je niet alleen technisch sterk, maar ook communicatief vaardig en kun je goed je motivatie onderbouwen. Tevens ben je flexibel voor werkzaamheden of trainingen op locatie.

Voor deze functie is een VCA-basis vereist, mocht je deze nog niet hebben dan wordt een theorie examen voor je ingepland.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling.

Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen, 13 ATV dagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt
 • Waar jij gaat werken

  Een zeer stabiel, groeiende, middelgrote machinebouwer met een informele, maar professionele cultuur en tevens heel veel kennis in huis.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier