Oproepkracht woonassistent PG
Accolade Zorg
Bosch en Duin, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

In de rol van woonassistent heb je een fijne baan. Jij bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van het zorgteam in de voorbereiding en het serveren van het ontbijt en het geven van eten en drinken aan bewoners.

Het verschilt per bewoner hoe moeilijk of makkelijk dit gaat. Via Accolade Zorg volg je hiervoor een slikscholing, zodat je een zo optimaal mogelijke ondersteuning kunt geven in het geven van eten en drinken.

Hiernaast ben jij ook bezig met een stuk woonondersteuning (schoonmaken en bedden opmaken). Je hebt veel contact met bewoners.

Al met al ligt er een mooie verantwoordelijkheid op je te wachten.

Wat breng je mee?

Om deze rol zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Jij bent creatief, bewonersgericht, enthousiast en vriendelijk.

Je bent een echte aanpakker en kunt goed zelfstandig werken. Uiteraard kun je terugvallen op onze zorgmedewerkers, maar jij staat wel je mannetje wanneer dit nodig is.

Verder vragen wij :

 • Kennis op minimaal VMBO-niveau;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Dit krijg je bij ons

  Zorg geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt. Daarom staan bij ons plezier in het werk, goede communicatie en ontwikkelmogelijkheden centraal.

  Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en geweldige bewoners. Verder krijg je bij ons :

 • Een jaarcontract;
 • De functie is ingeschaald conform CAO VVT FWG 20, met een salaris tussen de € 1.827,93 en € 2.415,28 bruto per maand obv. 36 uur per week;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van scholing en opleidingen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement;
 • En niet onbelangrijk, leuke professionele collega’s en een fijne werksfeer!

  Wie zijn wij?

  Binnen de locatie Hart van Vathorst komen meerdere zorgorganisaties en een kerk samen. Accolade Zorg, Sprank, Bzzzonder en de kerk maken van deze locatie een plek een plek waar leven, groeien, geloven en ontmoeten elkaar versterken.

  Samen het leven vieren, elkaar helpen met dagelijkse zorg en leren van elkaar. Bewoners groeien in hun mogelijkheden, vullen elkaar aan en verrijken elkaars leven.

  Kinderen groeien op en ontwikkelen zich in het natuurlijk proces van ontmoeting met de bewoners en de bezoekers van Hart van Vathorst.

  De kerk biedt een plaats en een gemeenschap om te groeien en in het geloof en het leven te delen met God en alle bewoners van de wijk Vathorst.

  Door het multifunctioneel gebruik van elkaars ruimten wordt een win-winsituatie gecreëerd.

  Als medewerker ben je het gezicht van de organisatie. De zorg aan onze bewoners leveren we vanuit een herkenbare christelijke identiteit.

  We verwachten dat je onze christelijke levensovertuiging deelt en gemotiveerd bent om Gods liefde door te geven. In je brief lezen we dan ook welke rol het geloof in jouw leven heeft.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier