Klantgerichte monteur
Veneta.com
Rotterdam, ZH, Netherlands
6 dagen geleden

Vroeg beginnen, op tijd weer klaar zijn én met je strak ingerichte Veneta.com bus door heel Nederland rijden. Als klantgerichte monteur ga jij langs bij onze klanten en monteer jij de mooiste raamdecoratie.

De klant is altijd blij om jou te zien : want jij bent degene die hun huis een stukje mooier komt maken. Je bent communicatief sterk en vindt het heerlijk om een praatje te maken met onze klanten.

Veneta.com groeit hard. Héél hard. Sluit jij je aan bij de nummer één webshop in online raamdecoratie?

Wat jij gaat doen

Als klantgerichte monteur rij jij maar al te graag door Nederland. Je gaat zelfstandig op pad en plaatst raamdecoratie op verschillende locaties.

Jij komt bij veel verschillende mensen over de vloer, soms zelfs BN’ers en maakt heel veel klanten zichtbaar blij met hun prachtige nieuwe raamdecoratie.

Je bent een vroege vogel, zo kom je rond 8 uur al aan bij de eerste klant. Aangezien jij erg handig bent - en een aantal trainingen hebt gevolgd - is de klus zo geklaard! Snel door naar de volgende klant.

Daar blijkt de muur opnieuw gestuukt te zijn, waardoor de jaloezieën niet optimaal meer passen. Wat nu? Je houdt het hoofd koel.

Je belt gelijk een collega monteur en samen bedenken jullie een oplossing. Yes, gelukt! De raamdecoratie hangt er perfect bij, want voor minder ga jij niet weg.

De klant is superblij met jouw service en vraagt of je wil assisteren om een schilderij op te hangen. Natuurlijk. Jij bent nooit te beroerd om even te helpen! Voldaan rijd je terug naar huis.

Voor wat, hoort wat.

Een warm ontvangst met arbeidscontract

Start jij bij Veneta.com? Dat moet gevierd worden met een contract! Aangezien we zekerheid belangrijk vinden, ontvang je direct een arbeidscontract voor zeven maanden.

Jouw eerste maand staat volledig in het teken van een warm welkom : je volgt verschillende trainingen en maakt kennis met je nieuwe collega’s.

Salaris, vergoedingen & bonussen

Jij ontvangt een brutoloon tussen de €2.200 en €2.500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Overuren betalen we altijd uit.

Ben jij lekker klantgericht en werk jij snel? Dan wacht er een toffe bonusregeling op je. En leuk voor later : je ontvangt een gunstige pensioensregeling.

Legendarische personeelsfeesten

Een ski-trip, gezellige feestjes en avontuurlijke personeelsuitjes : bij Veneta.com weten we hoe we een goed feestje vieren.

Hier wordt nog maandenlang over nagepraat! Ook is de VrijMiBo bij ons vaste prik!

Focus op continu verbeteren

Bij Veneta.com leer je hoe jij het elke dag weer een beetje beter kunt doen. Als monteur krijg jij de mogelijkheid om door te groeien naar de parel van onze producten : het monteren van shutters.

Switch jij liever naar het magazijn? Ook dat kan! Samen leggen we de lat zo hoog als jij zelf wilt. Naast dat we zelf groeien, willen we graag dat je met ons meegroeit.

Wat wij vragen

Naast een goed humeur :

 • Ben je om 8 uur bij de eerste klant, voor jou als vroege vogel geen enkel probleem
 • Beschik je over een rijbewijs B en rijdt met plezier door heel Nederland
 • Ben je leergierig en maakt graag een praatje met klanten
 • Heb jij kennis van houtbewerking en / of de montage van producten? Dat is best wel (lees : heel) mooi meegenomen, maar zeker geen must.
 • Psssst.. is het je opgevallen dat voor deze functie geen afgeronde opleiding nodig is? Ook zonder papiertje ben je bij ons van harte welkom.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier