Oracle DBA
CONCLUSION
Utrecht, NL
1 dag geleden

Oracle DBA

Omdat jij met moderne Oracle technologie uitdagende en spraakmakende projecten omzet in succes. Je bijt je vast in complexe problemen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Kwaliteit staat bij jou altijd voorop en je geeft graag je mening om zo tot een nog beter resultaat te komen. Samen met je collega’s uit het klant-

beheerteam ben je verantwoordelijk voor het optimaal performen van Oracle omgeving. Dit proactieve en enthousiaste team kenmerkt zich door informaliteit en passie voor het vak.

Naast de dagelijkse monitoring voer je changes en updates uit en ga je aan de slag met performance tuning, migraties en verschillende projectwerkzaamheden.

De komende maanden staat een migratie op de planning waarbij 160 omgevingen gemigreerd moeten worden naar 12c. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat deze migraties effectief en efficiënt verlopen.

Jouw pragmatische werkwijze, snel kunnen schakelen en de bereidheid om anderen op weg te helpen dragen hier zeker aan bij.

Jouw thuisbasis is onze locatie in Utrecht. Zo nu en dan wissel je deze werkplek af met de locatie van een van onze opdrachtgevers.

Bij deze mission critical’ omgeving is 24 / 7 support essentieel. Eens in de vijf weken is het jouw beurt om de standby dienst te verzorgen.

Dit zie je een logisch onderdeel van je werk. Kennisdeling in de breedste zin van het woord is onlosmakelijk verbonden met AMIS.

Binnen het eigen team, via externe kennissessies en natuurlijk via onze technology blog. Als jij jezelf wil overstijgen en onderdeel wil zijn van een hecht team van professionals, dan is de rol van Oracle DBA bij AMIS perfect voor jou.

Onze Identiteit

Aan de Edisonbaan in Nieuwegein vind je onze thuisbasis. Dit is de plek waar je je collega's ontmoet voor vakinhoudelijke of sociale sessies en waar je speelt met de nieuwste ontwikkelingen.

Jou missen we nog

 • Op hbo-niveau kun je prima meekomen.
 • 3 jaar ervaring met Oracle databases (11g en 12c). Werken in zeer complexe Oracle omgevingen is jouw niche. Het is je tweede natuur om deze stabiel in te richten.
 • Goede communicatieve skills en een haarscherp analytisch vermogen. Ook in het Engels kun je je prima redden.
 • Een heldere visie op je vakgebied. Nieuwe ontwikkelingen volg je op de voet en deel je graag met collega’s en andere vakgenoten.
 • Passie voor het beheer vak. Je vindt het leuk om nieuwe kennis toe te voegen aan je overige skills. Doorontwikkeling naar Oracle consultant zie jij als de volgende stap in je carrière.
 • Een gedreven persoonlijkheid, die de klant, het team en organisatie altijd voorop en centraal stelt.
 • Wij zijn Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 20 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen.

  Een passie voor business en digitalisering. Dat is wat ons bij Conclusion bindt en waar we goed in zijn. Samen met ruim 1.

  400 bevlogen vakspecialisten werken wij aan uiteenlopende en zijn wij dagelijks bezig om problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.

  Nieuwsgierig geworden? Lees meer over ons krachtige of verdiep je direct in dé integratiespecialisten die helpen de business te verbeteren.

  Waardering voor je werk

 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waarin je er écht toe doet.
 • Een salaris en bonusregeling die passen bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Leren en kennisdelen. Met experts in je vakgebied werk je intensief samen en je kijkt continu naar de nieuwste ontwikkelingen.
 • Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende Oracle conferenties in binnen-

  en buitenland zijn wij uiteraard present.

 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg.
 • Kortom, een hechte club van collega’s.

 • Deel via
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier