IT projectmanager
Hans Anders
Gorinchem, NL
2 dagen geleden

Samen maken we Hans Anders.

De komende periode staan wij voor een uitdagende transformatie en optimalisatie op onze IT afdeling. Om dat te kunnen realiseren gaat deze afdeling flink groeien.

De Hans Anders Retail Group bestaat uit drie ketens, namelijk : Hans Anders, Eyes+More en Direct Optik. Samen hebben we 700 winkels en zijn wij actief in 5 landen.

Wat ga je doen?

Er liggen veel projecten op jou te wachten. IT heeft een enorm hoge prioriteit binnen de gehele organisatie, waardoor de mogelijkheden enorm zijn.

Kortom : Bij uitstek een rol met veel impact!

Het onderliggende doel van alle projecten is gelijk : excelleren op het digitale domein. Dit varieert van werkzaamheden als technisch business analist zoals het implementeren van een nieuwe tool waarmee onze klanten makkelijker een online afspraak kunnen maken tot het optimaliseren van het workforce managementsysteem naar een volledige replatforming van het huidige e-commerceplatform van Hans Anders.

Jij pakt alle projecten aan met een positieve en hands-on aanpak.

De onderliggende techniek en systemen hoef jij als IT projectmanager niet tot in detail te kennen, dat kan je met een gerust hart overlaten aan het team met ervaren in-house developers.

Jij maakt het verschil in de vertaalslag tussen het team en de business. Hierdoor is enige kennis van techniek en begrippen een must, deze is natuurlijk nodig om problemen en vragen te kunnen analyseren en doorgronden om ze vervolgens te communiceren naar de IT-afdeling.

Naast een bekwaam gesprekspartner voor de business en IT, ben jij als technisch business analist ook op MT-niveau een sterke gesprekspartner.

Je rapporteert direct aan de Group IT Director Bastiaan van Woerden.

Wie ben jij?

Jij krijgt energie om ons IT-landschap te helpen transformeren. Je bent een serieuze gesprekspartner voor de business van werkvloer tot MT-niveau en hebt hands-on Postman-ervaring (pré). Daarnaast :

 • Heb jij 6+ jaar ervaring als technologieconsultant in de retail óf als IT projectmanager in de retail;
 • Heb je ervaring in requirements-decomposition en kan dit helder vertalen in simpele audience-targeted architecture;
 • Omarm je de MACH-approach (Microservices, Cloud-native en Headless);
 • Voel jij je thuis in zowel POS, ERP, logistiek en Online;
 • Je bent een prettige persoonlijkheid met een kritische geest;
 • Afgeronde universitaire opleiding (pré).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier