Werkvoorbereider - 's-Gravenzande
Werktalent
's-Gravenzande, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Intro

Ben jij een ervaren elektromonteur die wilt doorgroeien? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als werkvoorbereider organiseer je alles voor je collega’s op de werkvloer ter voorbereiding van alle installatietechnische projecten : werktekeningen, uittrekstaten, materiaal en materieel etc.

Zowel voor tuinbouw technische projecten als de zonnepanelen. Monteurs worden blij van je werkinstructies en weten je te vinden bij een technische vraag.

Daarnaast zit je bovenop deadlines en budgetten.

Je bent de ideale stand-in voor onze directeur die normaliter de rol van projectleider heeft en je onderhoudt contacten met de opdrachtgever en leveranciers.

Je gaat regelmatig op locatie een klus inspecteren ter voorbereiding en, bij grotere klussen, om de voortgang te bewaken.

We hebben grote opdrachten zowel voor Smith Tuinbouwtechniek als Smith Solar. Maar je draait ook je hand niet om voor kleinere klussen, zowel zakelijk als particulier.

Eventuele storingen worden door collega’s verzamelt in ons dashboard. Je vindt het heerlijk om je vast te bijten in storingen.

Jij bepaalt of het nodig is om zelf te gaan kijken wat er aan de hand is of dat je de storingsmonteurs erop af kan sturen.

Wat wij vragen

Naast ervaring in een elektrotechnische omgeving vragen wij het volgende van je :

 • Een mbo-opleiding richting Elektro
 • Ervaring met Autocad is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden en een praktische instelling
 • Bereid tot het volgen van met de functie verband houdende cursussen
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Wat wij bieden

  Naast werken bij een bedrijf met ambitie in een gezellig team bieden wij jou :

 • Fulltime functie met vast werk
 • Salaris naar jouw kennis en ervaring
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Afwisselende taken
 • Enthousiaste collega’s die bij vragen voor je klaar staan
 • Onze organisatie groeit snel en we bieden je uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien.

  Over het bedrijf

  Smith Solar B.V. is gestart met eerst alleen Smith Tuinbouwtechniek B.V. De focus ligt nu voornamelijk op Smith Solar B.V.

  Wij bevinden ons in ’s-Gravenzande (in de buurt van Den Haag en Delft). Wij zijn gespecialiseerd in groene energie zoals zonnepanelen en zonneboilers.

  Wij bestaan uit een klein maar hecht team, waarbij collegialiteit vanzelfsprekend is en we elke dag keihard knallen voor onze klanten.

  Als je werkt is het wel zo prettig dat je het er naar je zin hebt. Bij Smith gaat dit als vanzelf, een hipsterbar is er niks bij en dat gewoon in het nuchtere Westland.

  Tegelijkertijd vind je alle gekheid hier alleen op stokjes en wordt er keihard gewerkt.

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Bij WerkTalent mag je gewoon je verhaal vertellen. Wat jij leuk vindt. Wat jij wilt bereiken. En waar jij goed in bent.Wij bemiddelen geen cv’s, maar mensen.

  Wij geloven in persoonlijke aandacht. Daar maken wij het verschil! Wij vinden direct contact belangrijk. Zodat we de beste match kunnen maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier