Werkvoorbereider werktuigbouw
Trinamics
Breda, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Manufacturing Engineer Onze opdrachtgeverontwikkelt en produceert afsluiters. Functie Vervullen van eenspilfunctie binnen de organisatie Schakel zijn tussen Verkoop,Productie en Engineering Zorg dragen voor een goede interneinformatievoorziening tussen alle afdelingen Optimaliseren van hetproductieproces Directe invloed hebben op de kwaliteit en levertijdvan het eindproduct Controleren en interpreteren van hettekenpakket en de stuklijsten van Engineering Indien nodigreclameren en uitwerken van orders voor Productie Adviseren vanEngineering en Productie over allerlei relevante zaken Assisterenbij het optimaliseren van het ERP pakket Initiëren vanverbetervoorstellen en ontwikkelen van nieuwe oplossingen Bekendmet spuitgieten Profiel Minimaal een afgeronde MBO WTB Minimaal 3jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een technischeproductieomgeving Kennis van productiemethodes, materialen engereedschappen Beheersing van de Nederlandse & Engelse taal,Duits is een pré Nauwkeurig, dienstverlenend en in staat snel teschakelen Woonachtig op een maximale afstand van 40km tot BredaAanbod Kom jij het team van Trinamics versterken door jouwtechnische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers?

Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed jebij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris,toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenverwachten.

Informatie Herken je jezelf in bovenstaande vacature ofheb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV enmotivatie naar of bel +31 (0)76-548 73 73 en vraag naar Simon vanRossum.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier