QA Officer Datacontrole
XDES Projects
Noord-Holland , NL
5 dagen geleden

Functie

Belangrijkste en grootste aspect van de functie is datacontrole; de controle en goedkeuring van artwork en Bill of Materials.

Artwork controle houdt in het controleren van verpakkingen, bijsluiters en labels. Dit artwork wordt aangeleverd door de landen zelf.

In deze functie draag je bij aan een groeiend kwaliteitsbewustzijn binnen de bedrijfsomgeving, uitdragen van het kwaliteitssysteem en daarbij vertegenwoordiger zijn voor Quality binnen verschillende systemen.

Samenwerken en communiceren met afdelingen met andere taakgebieden is een belangrijk onderdeel.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding, voorkeur richting Farmacie of Laboratorium
 • Werkervaring in de farmaceutische- of voedingsmiddelenindustrie.
 • Bij voorkeur werkervaring met datacontrole binnen QA of QC.
 • GMP achtergrond.
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Ervaring in werken met procedures.
 • De volgende competenties zijn op jou van toepassing : secuur, proactief, stressbestendig, flexibel, verantwoordelijkheidsgevoel en harde werker.

  Sollicitatie Procedure

  Contactpersoon voor deze functie is Peter Debrichy, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail : peter xdes.nl Kenmerk : 8396.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier